Creepypastacılar buraya!

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-Creepypasta nedir?

Creepypastalar korku hikayeleridir. İnsanı geceleri uyutmayan korku hikayeleridir. Genelde uzun süreli korku yaratır. Ama Rainbow Factory gibi olanları da anlık korku yaratır.

2-Biz de bir creepypasta yazabilir miyiz?

Tabii ki! Creepypastaların çoğu zaten birilerinin yaşadığı hikayeler. Bazı lost episode'ler gibi.

Edit: Mesela ben az önce The Rake gördüm, hiç abartısız Antonio Valencia kadar hızlı depar attım :)

3-En bilindik çeşitleri?

Aslında sınıflandırmak zor ama; "Kayıp bölümler", "Paranormal olaylar" ve "Bilinmeyen cd, posta, mail veya flaş bellekler" şeklinde 3 gruba ayrılabilir. (NOT: Korku mailleri derken ölüm maillerinden bahsediyorum. Mesela "Yarın 23:14'te öleceksin" gibi.) Bunları açıklayayım:

Kayıp Bölümler: Çizgi filmlerin bölüm listelerinde olmayan ama televizyonda yayınlanmış olan bölümler. Mesela "Sonic X 79.bölüm" gibi. Ama Sonic X planında 78 bölüm var. İşte işin korkunç kısmı burada başlıyor. Genelde bolca kanlı ve +18 işaretler vardır.

Paranormal olaylar: Slender man gibi saçma gözüken ama yaşanmış olaylar. Hayaletler de buna girer.

Bilinmeyen şeyler: Bunlar kurbanın ayağına gelen nesnelerdir. Ve bunların sonu da kötü biter. Mesela Sonic.exe gibi.

Ve sohbet için gelebilirsiniz tabii ki. Pastalarınızı da paylaşabilirsiniz.

NOT: Creepypasta'lara kısaca pasta diyebilirsiniz.

Son düzenleme:

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Daha açıklayıcı bir şeyler yazabilir misin ? Sürekli Sonic örneği vermişsin. Birde Sonic X 79. bölümü atabilir misin ? :)

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha açıklayıcı bir şeyler yazabilir misin ? Sürekli Sonic örneği vermişsin. Birde Sonic X 79. bölümü atabilir misin ? :)

bölüm ortalıkta yok ama hikayesi var. Resmi ve hikayesi:

Başka örnek vereyim; Gumball kayıp bölümü var:

Aslında bu bölümlerde parça parça görüntüler veriliyor. Ve biz yapboz gibi parçayı birleştiriyoruz. Sonic X'te verilmemiş ama çoğunda belirtilir. Gumball'daki durum:

Hikayesi şöyle: Richard ve Nicole müdürün odasında bir kağıt okuyor, çocuklarının öldüğü yazıyor. Anais ve Darvin yedikleri yiyecekten dolayı zehirleniyorlar, acıya dayanamayıp ******* ediyorlar. Darvin Anais'in kafasını kesiyor. Sonra Darvin kendini kesiyor. En sonunda Gumball da kenini asıyor. Ve çocuksuz kalıyorlar.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
bölüm ortalıkta yok ama hikayesi var. Resmi ve hikayesi:

Başka örnek vereyim; Gumball kayıp bölümü var:

Aslında bu bölümlerde parça parça görüntüler veriliyor. Ve biz yapboz gibi parçayı birleştiriyoruz. Sonic X'te verilmemiş ama çoğunda belirtilir. Gumball'daki durum:

Hikayesi şöyle: Richard ve Nicole müdürün odasında bir kağıt okuyor, çocuklarının öldüğü yazıyor. Anais ve Darvin yedikleri yiyecekten dolayı zehirleniyorlar, acıya dayanamayıp ******* ediyorlar. Darvin Anais'in kafasını kesiyor. Sonra Darvin kendini kesiyor. En sonunda Gumball da kenini asıyor. Ve çocuksuz kalıyorlar.
Yayınlanan bölümleri yok mu ?

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Korkunç olmadığı halde istemsiz korkuyorum neyse aklıma bir kayıp bölüm fikri geldi ama nasıl yapcağımı bilmiyorum sürekli dizi izleyeniniz vardır herhalde benson cinnet geçirmiştir ve bütün çalışanlar ini kaçırır mordecai bensonun odasında mektup bulur hemen mektuptaki yere gider benson tüm çalışanları mordecainin g özleri önünde kıyma makinesinde çektirir mordecainin beynini yer Margaret bensonu oldurur margaret polislerden kaçarken ucuruma duser[DOUBLEPOST=1405719042,1405716837][/DOUBLEPOST]Peki gumbalın kayıp bölümu yayınlandımı

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Korkunç olmadığı halde istemsiz korkuyorum neyse aklıma bir kayıp bölüm fikri geldi ama nasıl yapcağımı bilmiyorum sürekli dizi izleyeniniz vardır herhalde benson cinnet geçirmiştir ve bütün çalışanlar ini kaçırır mordecai bensonun odasında mektup bulur hemen mektuptaki yere gider benson tüm çalışanları mordecainin g özleri önünde kıyma makinesinde çektirir mordecainin beynini yer Margaret bensonu oldurur margaret polislerden kaçarken ucuruma duser[DOUBLEPOST=1405719042,1405716837][/DOUBLEPOST]Peki gumbalın kayıp bölümu yayınlandımı
Tv de yayınlanmış internette yok...

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Slenderman gerçekmi diyorsun sen şimdi? ._.[DOUBLEPOST=1405719488,1405719425][/DOUBLEPOST]

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Videoları bile açmıyorum geçen ay gördüğüm edd ed ve eddy bölümü beni yeterince korkuttu :p korkağım olum ben
siz devam edin ben şarkılarımla yalnız kalacağım