- En iyi cevaplar
- 0
O Zaman İşi Sıkı Tutun Dünya Çapında Bir Server OlabilirŞimdilik yurt dışından yoğun ilgi var bunun yanında pmc de de bayağı bir çevremiz oldu Alamut ve Babil Otel'den sonra![]()
O Zaman İşi Sıkı Tutun Dünya Çapında Bir Server OlabilirŞimdilik yurt dışından yoğun ilgi var bunun yanında pmc de de bayağı bir çevremiz oldu Alamut ve Babil Otel'den sonra![]()
İnşallahO Zaman İşi Sıkı Tutun Dünya Çapında Bir Server Olabilir![]()
Peki crackler premium adlarla girse nasıl bir felaket olurFikrim geldi. Premiumlar istediği gibi girebilse servera ancak crackler başvuru ile girsin mantıklı değülmü çorç![]()
EvetSpoiler Bitti Şimdide Project başladı![]()
HAKLI! Crackların hakkı korunmalı bizde girelim!!!! Benim isim Mielsen kullanmayınCrackler için ayrı bi sistem yaparsınız örn. Başvur5daki adın kullanılıp kullanılmasdığını tespit edebilirsin
Ne geliyorsa artık yine tartışma başlamsın şimdiAklıma craftoloji geldi![]()
Sizi de anlamaya çalışıyoruz fakat şöyle düşün sunucu global olacağı için herkesi tek tek denetleyemeyizBilmiyorum karar size kalmış ama bu dönemde düzgün server bulmak çok zor ve serverı bulup premium server olduğu için oynayamamak büyük bi üzüntü.
Güldümsn bni etiketleme ztn .s
Crack açtıktan sonra neden premium yapıcaksınız ki ?Şimdi biz ''Crack açıcaz'' diyip sonradan premiuma çevirip oyuncuların güvenini kaybetmek istemiyoruz![]()
Global bi sunucu olacak hileden geçilmez.Güldüm
Crack açtıktan sonra neden premium yapıcaksınız ki ?