Forumu Bırakıyorum

Red_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hadi craftin profilini basalim. -. Lan napcam ben sensiz

Turkcell T11 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bensiz ne yapacaksın ? Her konuna "Beğenmedim." yazan bendim :([DOUBLEPOST=1406510635,1406509983][/DOUBLEPOST]
Benzeri . Yani Bloklardan Oluşacak fakat Grafikleri Minecraft Gibi Kötü Değil . Yani Blok Görüntüleri , Parlatımları vb. Kaliteli Olacak .
Ne zaman çıkar ? Ayrıca oyunun türü ne olacak ?

TOİ.

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bensiz ne yapacaksın ? Her konuna "Beğenmedim." yazan bendim :([DOUBLEPOST=1406510635,1406509983][/DOUBLEPOST]
Ne zaman çıkar ? Ayrıca oyunun türü ne olacak ?
Kısacası Hayatta Kalma , Silahlar , Ordu Savaşları vb. gibi kategorilere ayrılabilir.

B

Brkelbk

Ziyaretçi
Belki sen beni tanımıyorsun ama son zamanlarda benim çok ilgimi çeken birisin gitmene üzüldüm :( ki şuaralar bende forumu bırakmayı düşünüyorum adalet namına hiçbirşey yok çoğu önemli rapor önemsenmiyor suçsuz kişiler ceza alıyor.Yorumda 1 hata gördükleri an uyarmada yok direk basıyorlar ceza puanını anlayışla karşılamıyorlar bile.Benim başıma geldi.Daha ne olduğunu bilmeden 1 ay boyunca banlanmıştım ki o da 2 konuda Spam dan kaynaklanıyormuş ki bunlar bana 2 ayrı uyarı olarak geldi zaten önceden bir hatam olmuştu ama o 2 spamdan dolayı ve ikisinin ayrı bir ceza olarak gelmesinden dolayı 1 ay banlanmıştım ki bunun nedenini Banım kalkınca öğrendim.Gereksiz yere milletin emeğini yiyiyorlar.Tabi her insanı yaşı ve tecrübesi iyi diye admin yaparlarsa olacağı budur direk basıyorlar cezayı hem az önce dediğğim spamlarda yetkili admine mesaj attığımda birinde -Üzgünüz elimizden gelen bir şey yok- diye bir mesaj gelmişti.Diğerinde mesaj atma gereği duymadım bile...Burda milleti kandırıyorlar önemsiyoruz diye.Raporların hepsine bakıyoruz diye.Ama nerdeeee :/

_Iskefiyeli_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Aynen ağır tahrik ediyordu adam. Küfrettim banlandım 7 gün. Adam uyarı bile yemedi ya. Sonra nedense ceza sınırsıza döndü.

B

Brkelbk

Ziyaretçi
Zaten özellikle craft_man adamlara direk cezayı basıyor ona gıcık oldum sorgu sual yok uyarı bile gelmedi e-mail bile gelmedi bana bikeresinde.Bastı cezayı (ceza puanlarıma bakarak anladım sonradan) direk ban yedim

B

Brkelbk

Ziyaretçi
Seni biraz daha az tanıyorum @Red_ kusura bakma ama aslında burdaki olay sevilen kişilerin banlanması değil düzgün insanların haksız yere banlanması/ceza yemesi