Helal olsun senin gibiler bu forumda çok az. Asıl senin moderatör olman gerekiyor.Seni biraz daha az tanıyorum @Red_ kusura bakma ama aslında burdaki olay sevilen kişilerin banlanması değil düzgün insanların haksız yere banlanması/ceza yemesi
Olayı yeni anladımVe asıl terbiyesiz/saygısız insanların kollarını sallaya sallaya dolaşması[DOUBLEPOST=1406512497,1406512465][/DOUBLEPOST]@Red_ öyle demedimki
Aynen.Adam gibi moderatör yok forumda resmen.JusticeWhip'in de Forum Yöneticisi olması acayip saçma.Hiç haketmiyordu o rütbeyi bence.Helal olsun senin gibiler bu forumda çok az. Asıl senin moderatör olman gerekiyor.
Teşekkür ederimHelal olsun senin gibiler bu forumda çok az. Asıl senin moderatör olman gerekiyor.
Beni Skype'tan silip,artistleninceye kadar bende beğeniyordum.Ben Justice'yi beğeniyorum.
Aynen.Birden bire çok soğuklaştı.Evet bende beğeniyordum ancak çok bozuldu yada öyleydi de bizemi garezi oldu bianda hiç anlamış değilim
RoninBT mesela.Onlara bir lafım yok fakat her tartışmada haklı olmalarından sıkıldım@JusticeWhip şimdi bize uyarı atar hiç takmayın.
Yanlız bu forum az kişiyken çok iyiydi ya sonradan başka kişiler geldi (başka zihniyetler) bozdu forumu yavaş yavaş bozuldu forum.Güçlü olan,tanınan kişiler herzaman haklı sayılıyor buna gıcığım ben asıl![]()
O değil de gitmiyorsun değil mi ?Babası interneti kesti masaüstünü kesti dizüstünü sakladı tableti kırdı diyorlar. Belki de babasıyla bir sorunu vardır.[DOUBLEPOST=1406513262,1406513183][/DOUBLEPOST]Justice giremiyor foruma.
Hesabı kurtarma aşamalarında gitmekten vazgeçtim ya.O değil de gitmiyorsun değil mi ?
Ben biraz gıcığım aslında o grubaRoninBT mesela.Onlara bir lafım yok fakat her tartışmada haklı olmalarından sıkıldım![]()
Neee ?!Hesabı kurtarma aşamalarında gitmekten vazgeçtim ya.