Forumu Bırakıyorum

Red_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben biraz gıcığım aslında o gruba :p Tabi dediğin gibi her konuda haklı çıkıyorlar ona ayrı bir gıcığım ama bazı konularında sanki biz eniyisiyiz öyle olacağız gibi mesajlar vermeye çalıştıklarını farkettim.Zaten haritalarını yapmayı sevdikleri için yapmıyorlar onu biliyorum (Grupdaki bazı kişiler hariç) sırf beğeni toplamak ve ilgi görmek için.Grupdaki belli başlı kişilerin de sürekli hava attıkları ayrı bir gerçek
Grupta hava atan 1 kişi tanıyorum ama isim veremem.
Bu arada,@Cz144 <3 :p

B

Brkelbk

Ziyaretçi
Buarada geçenlerde bir arkadaşıma olmuştu şimdi o adminin ismini vermeyeyim zaten sanal erkeklik yapıyor herkze kusura bkamayın ama yaptığı çok büyük pislik yani anlatıyorum.Yakın bir zamanda 3 kişi gece grup konuşmasından (ö m) konuşuyorduk zaman geçirme amaçlı.Geldi biri bi anda ağzından çıktı küfür etti (çok büyükde değildi küfür zaten ne şikayet eden oldu ne rahatsız olan öylece konuşuyorduk) o admin bozuntusu bi geldi daha nezaman geldiğini bile bilmeden nasıl yaptığını da bilmiyoruz ama konuşmaya katıldı ve anında o küfür eden arkadaşa ceza puanı yazdı.Bunun nasıl bir mantık yada zihniyet olduğunu anlamış değilim.o admine cidden çok gıcık olmuştum.

B

Brkelbk

Ziyaretçi
Pek umursamıyorum aslında ben.ha zannetmeyinki asosyal bağımlılardan biriyim.Öyle değil ancak çoğu insandan farklı görüşlere sahibim