_Iskefiyeli_
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Çok özendiğim bir harita vardı ama artık bulamıyorum. Acil yardım 
Doğru haklısın. Ama açıklayacak bir şey yok duruyordu klasörde saves dosyasını yedeklemiştim. sonra .minecraft'ı sildim ve sildikten sonra yedeklediğim dosyalara baktım. Bütün dünyalarım orada duruyordu. Yedeklediğim dosyayı .minecraft'ın içine attım ve oyuna girdim. Ama dünyalar yoktu! .minecraft'a baktım her yeri aradım ama yok.[DOUBLEPOST=1406893838,1406889573][/DOUBLEPOST]Recuva indirdim fakat dosyayı bulamadıböyle bir bilgiyle nasil yardimci olmamizi bekliyorsun?
bunu okuyunca aklima arkadasin dedigi birsey geldi dediki bir adam varmis yoldu yürürken ölmüs![]()
adam silmemis muhtemelen kes yapistir yapti işlem tamamlanmadanda sorun cikinca dosya ayvayi yedi bence bir bardak soguk su iççöp kutusuna bak![]()
Geri yüklemeyi denedim herhangi bir kayıt bulamadım Recuva yükledim Deep Scan yaptırıyorum şu an buulabilir mi acaba?[DOUBLEPOST=1406897380,1406897312][/DOUBLEPOST]Bazen windows beyfendi kopyalamaz bunun nedeni klavyenin çok fazla emektar olmasıdır eyer kopyalandığını gözlerinizle gördü iseniz windowstan çıkarken rq atarsanız (raqe quit) windowscuk o dosyaya bakar önemli deil ise kaydetmez bazı windowstan ani çıkışlarda hiç kaydetmiyor gerçi her neyse sistem geri yükleme yap yada en basiti sistem geri yükleme dosyalarının içine bak orada mutlaka bulursun.
20'ye yakın dünya vardı fakat hiç biri taşınmadı sadece klasör taşındı içi boş bir şekilde. O haritada 1 yıllık emek vardı gitmemeli.Bazen windows beyfendi kopyalamaz bunun nedeni klavyenin çok fazla emektar olmasıdır eyer kopyalandığını gözlerinizle gördü iseniz windowstan çıkarken rq atarsanız (raqe quit) windowscuk o dosyaya bakar önemli deil ise kaydetmez bazı windowstan ani çıkışlarda hiç kaydetmiyor gerçi her neyse sistem geri yükleme yap yada en basiti sistem geri yükleme dosyalarının içine bak orada mutlaka bulursun.
Zaten tam olarak sistem geri yükleme yap demek istemedim windows sistem geri yükleme dosyalarında girdiğiniz şeyleri tutar uzun bir süre bunlar C:/ de ve E:/ de girilenler die sıralanır eyer dosyaya 1 kere bile olsun kullanmış veya girmiş iseniz windows bunu yedekte tutar.Geri yüklemeyi denedim herhangi bir kayıt bulamadım Recuva yükledim Deep Scan yaptırıyorum şu an buulabilir mi acaba?[DOUBLEPOST=1406897380,1406897312][/DOUBLEPOST]
20'ye yakın dünya vardı fakat hiç biri taşınmadı sadece klasör taşındı içi boş bir şekilde. O haritada 1 yıllık emek vardı gitmemeli.
Peki bu yedeklere nereden ulaşabilirim?Zaten tam olarak sistem geri yükleme yap demek istemedim windows sistem geri yükleme dosyalarında girdiğiniz şeyleri tutar uzun bir süre bunlar C:/ de ve E:/ de girilenler die sıralanır eyer dosyaya 1 kere bile olsun kullanmış veya girmiş iseniz windows bunu yedekte tutar.
Yok maalesef öyle bir dosya.C:/ veya E:/ oradan system volume information eyer dosyayı göremiyor iseniz gizli dosyaları göster bölümünden sistem dosyalarını gizle deki tiki kaldırın.
Eğer*Zaten tam olarak sistem geri yükleme yap demek istemedim windows sistem geri yükleme dosyalarında girdiğiniz şeyleri tutar uzun bir süre bunlar C:/ de ve E:/ de girilenler die sıralanır eyer dosyaya 1 kere bile olsun kullanmış veya girmiş iseniz windows bunu yedekte tutar.