Windows 8'in Kötü Yanları!

Windows 8'i Sevdiniz Mi?

• Kullanılan toplam oy
    21
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Win8 e laf ettirmem. Win8i 1 ay kullandiktan sonra Win7 gozunuze xp gibi geliyor. Bu win8 e karsi olan kisiler ya win8 kullanmamis yada cok az kullanmis kisilerdir. Ayrica start8 yukleyince baslat menusu de geliyo super oluyo. Gta 4 calisiyo ayrica win8 de bende sıkıntı yok
Aynen öyle. Ben Start8 tarzı modifikasyon programlarını tavsiye etmiyorum da kullanmıyorum da. Metro arayüzünü seviyorum. Herşeye anında erişebiliyorum.

TOİ.

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlat Menüsü 8.1 'de değiştirildi. (Eğer Samsung kullanıyorsanız.) Windows 8 simgesini seçeneklerden geri yükleyebiliyorsunuz. Simgeye sağ tıklayarak da
Eski başlatın benzeri bir menü açabiliyorsunuz.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Windows 8.1 single laungauge kullanıcısıyım ve Gta london 1991 den beri gta 4 dahil bütün oyunları sorunsuzca oynayabiliyorum.
Windows 8 e azıcık eliniz alışsaydı ve 1 ay gibi bir süre kullansaydınız ve eğer azıcık el beceriniz olsaydı bu tür sorunlarla karşılaşmazdınız.

Korsan orijinal olayı da bir söylentiden başka bir şey değil. Azcık uğraşıp kafa yorarsanız üstesinden gelebileceğiniz sorun.

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
hort...
neyse hazır hortlamış ;
win8.1 çok güzel bence :D denetim masasına daha kolay erişiliyor falan filan ...

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
W8 Pazar payı VİSTA'dan bile düşük en başarısız projesi!
Konu hortlatmayı çok mu seviyorsunuz ? Bu arada windows 8 şimdiye kadar çıkmış en rahat işletim sistemi. Hiçbir ek programa gerek kalmadan donanımlar gerektiği şekilde de kullanabilen tek işletim sistemi...

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu hortlatmayı çok mu seviyorsunuz ? Bu arada windows 8 şimdiye kadar çıkmış en rahat işletim sistemi. Hiçbir ek programa gerek kalmadan donanımlar gerektiği şekilde de kullanabilen tek işletim sistemi...
Ona bakılırsa Windows Update gerek kalmadan TÜM donanımları çalıştırabilen (donamım onu desteklemiyosa bile) linux tabanlı işletim sistemleri ve aynı zammanda hack işlemleri çok rahat yapılıyor!