- En iyi cevaplar
- 4
İşte ne yapamazsın yani ( -,-)onsuz yapamam![]()
İşte ne yapamazsın yani ( -,-)onsuz yapamam![]()
yaşayamamİşte ne yapamazsın yani ( -,-)
Aynen öyle. Ben Start8 tarzı modifikasyon programlarını tavsiye etmiyorum da kullanmıyorum da. Metro arayüzünü seviyorum. Herşeye anında erişebiliyorum.Win8 e laf ettirmem. Win8i 1 ay kullandiktan sonra Win7 gozunuze xp gibi geliyor. Bu win8 e karsi olan kisiler ya win8 kullanmamis yada cok az kullanmis kisilerdir. Ayrica start8 yukleyince baslat menusu de geliyo super oluyo. Gta 4 calisiyo ayrica win8 de bende sıkıntı yok
Konu hortlatmayı çok mu seviyorsunuz ? Bu arada windows 8 şimdiye kadar çıkmış en rahat işletim sistemi. Hiçbir ek programa gerek kalmadan donanımlar gerektiği şekilde de kullanabilen tek işletim sistemi...W8 Pazar payı VİSTA'dan bile düşük en başarısız projesi!
Ona bakılırsa Windows Update gerek kalmadan TÜM donanımları çalıştırabilen (donamım onu desteklemiyosa bile) linux tabanlı işletim sistemleri ve aynı zammanda hack işlemleri çok rahat yapılıyor!Konu hortlatmayı çok mu seviyorsunuz ? Bu arada windows 8 şimdiye kadar çıkmış en rahat işletim sistemi. Hiçbir ek programa gerek kalmadan donanımlar gerektiği şekilde de kullanabilen tek işletim sistemi...
Kodlar olabildiğince kısaltılmış durumdaOna bakılırsa Windows Update gerek kalmadan TÜM donanımları çalıştırabilen (donamım onu desteklemiyosa bile) linux tabanlı işletim sistemleri ve aynı zammanda hack işlemleri çok rahat yapılıyor!
İksindede. Ayrıca Linux açık kaynak kodlu (Gerçi böyle bir mesaj atan birinin açık kaynak kodlu kelimesinin ne demek olduğunu da bilmediğini düşünüyorum...)W8 demi yoksa linuxda mı
TABİ Kİ! Böylece kernelde gizli arka kapı bulunmuyorİksindede. Ayrıca Linux açık kaynak kodlu (Gerçi böyle bir mesaj atan birinin açık kaynak kodlu kelimesinin ne demek olduğunu da bilmediğini düşünüyorum...)