Armor Status HUD v.1.7.10

Myrddin

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet merhaba arkadaşlar yeni bir mod konumuza hoşgeldiniz bu mod yabancı bir yapım moddur.
Bu mod zırhınızın ve elinizdeki aletin veya kılıcan daha ne kadar kullanabileceğinizi yazıyor . ( vakit üzerine değildir yanlış anlamayın )

Nasıl Yüklenir (İngilizce Video)
*Mod Eski sürüm kullanmaktadır

Oyun içi Görüntüler

FAQ:
Q
: HUD'u başka bir köşeye nasıl koyarım (veya diğer ayarları )?
A: ArmorStatusHUD için, bu komutu kullanın /armorstatus config.

ÖNEMLİ NOT: Bu mod çalışmak için başka modlar gerektirir. Eğer diğer modları yüklemesseniz minecraft crash verir

LİNKLER:
Forge:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bspkrsCore:

Armor Status HUD
En son Versiyon:

Bütün Versiyonlar:

Eğer modu sevdiyseniz modun yapımcısına bağış yapabilirsiniz.
!

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
kimse artık 1.6.4 kullanmıyor. herkes 1.7.2ve 1.7.9 ve 1.8 e geçti. bu yüzdeeen.
Konu post kasma amaçlıdır!

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Daha yazdığımı anlamadan artistleniyorsun. Sen daha modla ilgili fikir sahibi olmadan ona iftira atamazsın diyorum. Anladın? Kafan bastı mı? Biraz gururun varsa bu cevap verirsin.
orda dediğin gibi bir şey yazmıyor kafan bastımı diyorsun Allah'ım ya daha cevap yazmıcam zorla tartışmya sokuosun forumda tartışmak yasak.

_Iskefiyeli_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
orda dediğin gibi bir şey yazmıyor kafan bastımı diyorsun Allah'ım ya daha cevap yazmıcam zorla tartışmya sokuosun forumda tartışmak yasak.
Orda yazmadıysa modun orijinal sayfasında yazar. "Post kasıyorsun" demek bir hakarettir ve bilip bilmeden kimseye hakaret edemezsin veya iftira atamazsın. 20 küsür uyarı almışsın, ama hala bana forumdaki kuralları öğretmeye çalışıyorsun. Yüzsüz herif. Hadi bevap ver bakalım. Yiyorsa tabii.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Orda yazmadıysa modun orijinal sayfasında yazar. "Post kasıyorsun" demek bir hakarettir ve bilip bilmeden kimseye hakaret edemezsin veya iftira atamazsın. 20 küsür uyarı almışsın, ama hala bana forumdaki kuralları öğretmeye çalışıyorsun. Yüzsüz herif. Hadi bevap ver bakalım. Yiyorsa tabii.
Senin gibi rekabetçi egoistlerle uğraşacak değilimYok (Kalıcı Yasaklanma) by!

_Iskefiyeli_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Senin gibi rekabetçi egoistlerle uğraşacak değilimYok (Kalıcı Yasaklanma) by!
Ergence kaçış stillerine yenisini eklemişsin, tebrikler. Sözünün arkasında durmayan, patavatsız, saygısız, terbiyesiz, beceriksiz ve haysiyetsiz bücürün tekisin. Verecep cevap bulamayınca "by" yazıp kaçmak adamlık değildir. Sana hatanı anlatıyorum, sen ise hakaret edip kaçıyorsun. Gurursuz ergenin tekisin. Sana karşı elimden geldiğince sabrettim. Ama artık yeter. Bir Reix bir de sen çizmeyi çok aşıyorsunuz. Bak o ban yedi, umarım senin sonun da öyle olur.