bgencacat
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar! Bir fen lisesine nakil talebi yaptım ve kabul olmasını gerçekten çok istiyorum. Lütfen dualarınızı esirgemeyin.
Hem belki bu iş olursa VIP satılmayan, adaletli bir sunucu açarım
.
Bu işin gerçekten olmasını istiyorum ve en içten dualarınızı bekliyorum. Hiç olmadı btknctTR adlı arkadaşın duasını kabul et Allah'ım diyip geçin. Ama lütfen esirgemeyin.
Teşekkürler.
@Schaffer79 'un taglistini kullanıyorum. Umarım beddua etmez
Hem belki bu iş olursa VIP satılmayan, adaletli bir sunucu açarım
Bu işin gerçekten olmasını istiyorum ve en içten dualarınızı bekliyorum. Hiç olmadı btknctTR adlı arkadaşın duasını kabul et Allah'ım diyip geçin. Ama lütfen esirgemeyin.
Teşekkürler.
@Schaffer79 'un taglistini kullanıyorum. Umarım beddua etmez
TAG List:
@98IamLegend98 @ailstromMT @aspendos @ayberkasla @btknctTR @constantinapolis @EfSaNeMeN26 @gunlad @hakanbn @HeroMineX @hoyyy @JAWZ @LawlietRyuzaki @McLorens @Minecraftplayerr @MinerKaan @OneMoreTime @Pentatonix @ScOp0Time @Secret_wither @SnKaan @TheLorder @TiburonCP@@toli09 @toli090 @y89op89y @Yeselectro
@ByTheEfsane @BurnerTroll@98IamLegend98 @ailstromMT @aspendos @ayberkasla @btknctTR @constantinapolis @EfSaNeMeN26 @gunlad @hakanbn @HeroMineX @hoyyy @JAWZ @LawlietRyuzaki @McLorens @Minecraftplayerr @MinerKaan @OneMoreTime @Pentatonix @ScOp0Time @Secret_wither @SnKaan @TheLorder @TiburonCP@@toli09 @toli090 @y89op89y @Yeselectro
Son düzenleme: