Chypie's Ajdarha

Chypie06

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlla çileden çıkarcaksınız ahah durun bakim size bi otokontrol show yapıyım ; D

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Kendisi şu an ejderi modelliyor da olabilir 2 dakika önce bakmış konuya en son ve cevap atmamış (atamamış). Web siteyle beraber atarsa memnuniyetle karşılarız bu arada kendisini skypeden ekledim fakat cevap vermedi köşeye sıkışınca neyse..
Ne köşeye sıkışması? SS Alıyor Hızlı resim den yüklüyordur biraz bunları da düşünün eliniz de kanıt olmadan böyle konuşursanız siz de iftira atmış olursunuz.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Az sakin lan 4 kişi cevapladı. :olgun: sizinle tartışılmaz 1 vs 4 çok kötü adama zaman tanıyın.
@cbg2002 Kimin haklı olup olmadığını tartışma sonunda göreceğiz tartışma ortasın da belli olmaz bunlar.
Tartışmanın sonu belli oldu skype gelsin işte eğer gerçekten insan gibi konuşacaksa milleti galeyana getirmeyecekse burdan da konuşabilir ama kesin konuşuyor direk suçluyor, ''çalmak'' ile suçluyor bunun affedilebilir bir tarafı yok zamanında saygı duyduğum insanlardan birisi şimdi kendi egosuyla yarışıyor nedense hep bizim konularımıza denk geliyor böyleleri de

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Adam iftira atıyo ne tartışmasından bahsediyosun
Kanıtla o zaman program kullanmadan yaptığını? Video çek? Veya yaparken videoya çektiysen onu göster?
Böyle ''Adam iftira atıyor'' derseniz adam iftira atıyor anlamana gelmez çünkü kanıta ihtiyacınız var mesela adam şu an da kanıt arıyor sizin gibi ''iftira atıyor.'' tarzın da şeyler yazıp durmuyor her mesajın da SS falan atıyor.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Arkadaşlar yaptığınız şey savunma değil çirkeflik.Ağzınızı toparlayın.
Ben birden birşeyi araştırmadan bir işe girmem. @Tario76 , @Tario76_ birde sen inceler misin bu modeli ? Sence binvox var mı ?
Bana göre var çünkü;
-Model boyutu 16'lık gibi duruyor.
-Bana verdikleri yapım aşması resmi ejderhanın yarısında kesilmiş halinin üstünde bir sphere var.Sphere'yi ve kanat sphere'lerini yoksayaraksak ortadan kesilmiş bir binvox modeli gibi duruyor.
-Modelin kapanış bölümleri tam binvox modellerine benziyor.Yani 5 bloksa 4 oluyor 3 oluyor 2 olup kapanıyor.
-Model tek blok,binvox çıktılarıda tek blokdur.
-Model taş bloğu ile yapılmış,Binvox'un default bloğu da taş bloktur.
-Çalıştıkları alan tam binvox çalışmaları için uygun bir yer.(Flat Statue Map tarzı)
-Dediğim gibi diğer binvox mimarilerinede aşırı benziyor:

Buradaki resimlere değil modellerdeki blok diziliş tarzına bakın ve siz karar verin.

Benim kararım binvox'dan yana ki hala binvox diyorum.Araştırmadan iftira atacak olsam "Benim Mimarimi Çaldılar" derim olur biter.Fakat araştırdım ve inceleyerek söyledim.Binvox mimarileri ile çok benzeşiyor.Ben bunu yazarken bile 7 bildirim oldu kim bilir hangi fanboy neyi savunuyor.Hiç incelemiyeceğim üyeler kendileri karar versinler fakat bence binvox.

Ayrıca herhangi bir şekilde binvox kullanılmamışsa ve ben bile bunu binvox zannetmişsem bu bir iltifat bile sayılabilir.
Yahu bak sen bize ejderhayı atamıyorsan daha ne uzatıyorsun? İlk baştaki kesin konuşmalarına ne oldu böyle?? Bu arada @Tario76 da yapılırken yanındaydı ahmetin Ayrıca herhangi bir şekilde binvox kullanılmamışsa ve ben bile bunu binvox zannetmişsem bu bir iltifat bile sayılabilir zaten biz de skypeden bunu konuşuyorduk suç ahmette kusursuz bir yapı yaptığı için ama bir daha kesinlikle ve kesinlikle ''kesin'' konuşma.. lütfen

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne köşeye sıkışması? SS Alıyor Hızlı resim den yüklüyordur biraz bunları da düşünün eliniz de kanıt olmadan böyle konuşursanız siz de iftira atmış olursunuz.
Konuyu okursan kanıtları görebilirsin körermiş
Arkadaşlar yaptığınız şey savunma değil çirkeflik.Ağzınızı toparlayın.
Ben birden birşeyi araştırmadan bir işe girmem. @Tario76 , @Tario76_ birde sen inceler misin bu modeli ? Sence binvox var mı ?
Bana göre var çünkü;
-Model boyutu 16'lık gibi duruyor.
-Bana verdikleri yapım aşması resmi ejderhanın yarısında kesilmiş halinin üstünde bir sphere var.Sphere'yi ve kanat sphere'lerini yoksayaraksak ortadan kesilmiş bir binvox modeli gibi duruyor.
-Modelin kapanış bölümleri tam binvox modellerine benziyor.Yani 5 bloksa 4 oluyor 3 oluyor 2 olup kapanıyor.
-Model tek blok,binvox çıktılarıda tek blokdur.
-Model taş bloğu ile yapılmış,Binvox'un default bloğu da taş bloktur.
-Çalıştıkları alan tam binvox çalışmaları için uygun bir yer.(Flat Statue Map tarzı)
-Dediğim gibi diğer binvox mimarilerinede aşırı benziyor:

Buradaki resimlere değil modellerdeki blok diziliş tarzına bakın ve siz karar verin.

Benim kararım binvox'dan yana ki hala binvox diyorum.Araştırmadan iftira atacak olsam "Benim Mimarimi Çaldılar" derim olur biter.Fakat araştırdım ve inceleyerek söyledim.Binvox mimarileri ile çok benzeşiyor.Ben bunu yazarken bile 7 bildirim oldu kim bilir hangi fanboy neyi savunuyor.Hiç incelemiyeceğim üyeler kendileri karar versinler fakat bence binvox.

Ayrıca herhangi bir şekilde binvox kullanılmamışsa ve ben bile bunu binvox zannetmişsem bu bir iltifat bile sayılabilir.
Son kelimede egonu belli etmişsin.Bu kavgayı çıkarma sebebininde ''tek mükkemmel benim'' anlayışı doğrultusunda olduğunu şimdi anladım.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Kanıtla o zaman program kullanmadan yaptığını? Video çek? Veya yaparken videoya çektiysen onu göster?
Böyle ''Adam iftira atıyor'' derseniz adam iftira atıyor anlamana gelmez çünkü kanıta ihtiyacınız var mesela adam şu an da kanıt arıyor sizin gibi ''iftira atıyor.'' tarzın da şeyler yazıp durmuyor her mesajın da SS falan atıyor.
Sen necisin arkadaşım? İşimiz gücümüz yok video mu çekelim resim yeterli olmuyor mu Allah aşkına sürekli bir bahane üretmeyin sinirlerim tepemde zaten