1.resimde daha oval 2. Resimde birden dönüyoBoynu kırılmış gibi birden mi dönüyor resimde mi öyle gözüküyor anlayamadım
soldaki resim ve sağdaki resim işte1. Resim ne ki ?
Ban yedimve GG WP REPORT TEAM
Son sözünü söylemiş bunu bir övgü olarak kabul edin diyerekProfessional kayip
Ban yedimve GG WP REPORT TEAM
OkSon sözünü söylemiş bunu bir övgü olarak kabul edin diyerek
Telefondan 17Konu sırf resimlerle 9 sayfa oldu![]()
Buradaki resimler tam anlamıyla ejderi ortaya çıkartmıyor tabi ki kendi fikirlerini de ekledi zaten fark açık böyle bir yorum atman skypedeki konuşmadan sonra sevindiriciHemm.Hala elime somut bir kanıt geçmemiş olsa bile(kendim için diyorum) skypedeki konuşma üzerine ikna oldum diyebiliriz.
İkna olma sebebim konsept aldıkları tasarımları incelememden kaynaklı:
Tasarım Sahibi:chevsy
Kafa örnek alınmış
![]()
Tasarım Sahibi:gyrfalcon65
Gövde Örnek Alınmış:
![]()
İkisini birleştirecek hayal gücüne sahip misin bilmiyorum fakat ben yaptığımda bu çalışmada ki ejderha kesinlikle ortaya çıkıyor.
Bu yüzden ikna oldum.
Ronin sana göre kötü mü,iyi mi bilmiyorum fakat bana göre yetenekli olduğu kesindir.
Yani beni bile binvox kullandığını düşündürecek kadar etkilemiş bir gruptan bahsediyoruz burada.
Grubun tamamını bilemem fakat bunu yapan mimar tam bir şaheser çıkartmış.
Yani bilgisayar modellerini minecraft objelerine çevirebilen bir programla kendini yarıştırabilecek düzeye ulaşmış yetenekli bir mimardan bahsediyoruz.
Dediğim gibi,Ronin iyidir,kötüdür bilmiyorum fakat bu kadar yetenekli bir mimara sahipse Roninle de aşık atacak Mimar yada Mimar Grubu tanımıyorum.
Fakat özür dilemiyeceğim![]()
Saol iltifatların içinHemm.Hala elime somut bir kanıt geçmemiş olsa bile(kendim için diyorum) skypedeki konuşma üzerine ikna oldum diyebiliriz.
İkna olma sebebim konsept aldıkları tasarımları incelememden kaynaklı:
Tasarım Sahibi:chevsy
Kafa örnek alınmış
![]()
Tasarım Sahibi:gyrfalcon65
Gövde Örnek Alınmış:
![]()
İkisini birleştirecek hayal gücüne sahip misin bilmiyorum fakat ben yaptığımda bu çalışmada ki ejderha kesinlikle ortaya çıkıyor.
Bu yüzden ikna oldum.
Ronin sana göre kötü mü,iyi mi bilmiyorum fakat bana göre yetenekli olduğu kesindir.
Yani beni bile binvox kullandığını düşündürecek kadar etkilemiş bir gruptan bahsediyoruz burada.
Grubun tamamını bilemem fakat bunu yapan mimar tam bir şaheser çıkartmış.
Yani bilgisayar modellerini minecraft objelerine çevirebilen bir programla kendini yarıştırabilecek düzeye ulaşmış yetenekli bir mimardan bahsediyoruz.
Dediğim gibi,Ronin iyidir,kötüdür bilmiyorum fakat bu kadar yetenekli bir mimara sahipse Roninle de aşık atacak Mimar yada Mimar Grubu tanımıyorum.
Fakat özür dilemiyeceğim![]()
Belirli bir resim yok birçok resimden feyz aldımBaşından Konsept Tasarımlarını verseniz tartışma bu kadar uzamazdı.
Konu cok uzamadimi ?Belirli bir resim yok birçok resimden feyz aldım
Uzamasından rahatsız değilim işime geliyo açıkçasıKonu cok uzamadimi ?
PieDiePew
PostUzamasından rahatsız değilim işime geliyo açıkçasıkanatları esinlendiğim resmide eve geçince atarım