Telefon ile ilgili soru?

Root garanti dışı bırakır mı?

• Yazılımsal olarak

Kullanılan: 0 0.0%
  • Donanımsal olarak

Kullanılan: 0 0.0%
  • Her türlü garanti dışı bırakır

Kullanılan: 6 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Root atmak için pcya bağlamadan Framaroot kullanabilirsin :) Ama bencede bekle garanti bitsin yoksa zaten garantiyi siliyosun rootken

NOT: Root olmak güzeldir la denemiştim

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Garanti bitene kadar root yapma.. Belki bir şey olur bilemezsin o yüzden az bekle.. En azından 1.5-2 yıl bekle.. Zaten s4 alman hata.. Yeni telefonu çıkarınca tüm desteği kesiyorlar.. Yeni telefon alsın diye.. İşletim sistemi update gelmiyor.. Yani "Sat Diskavri al" bence.. Yanlış telefon almışsın..
Farkındayım zaten liseyi s4 ile geçireceğim. Maddi sıkıntılarımız var biraz da. D: Ondan sonra direkt Nokia ya da Lg alacağım. Diskavriden iğreniyorum. S4 almam hata evet s4 aldıktan sonra anladım. Samsung zaten batmaya yakın firma kafasına göre telefon çıkarıyor. Artık garantiden sonra bakacağız. :D İlginiz için teşekkürler.

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Farkındayım zaten liseyi s4 ile geçireceğim. Maddi sıkıntılarımız var biraz da. D: Ondan sonra direkt Nokia ya da Lg alacağım. Diskavriden iğreniyorum. S4 almam hata evet s4 aldıktan sonra anladım. Samsung zaten batmaya yakın firma kafasına göre telefon çıkarıyor. Artık garantiden sonra bakacağız. :D İlginiz için teşekkürler.
Adamsın B) LG <3

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nokia iflas etti.. Microsoft aldı ve piyasada bulamayacağınız şeyler yaptı.. Yükselişte şu an ama telefon piyasasını sarsacak kadar büyüyeceğini sanmıyorum..

Bluxy

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nokia iflas etti.. Microsoft aldı ve piyasada bulamayacağınız şeyler yaptı.. Yükselişte şu an ama telefon piyasasını sarsacak kadar büyüyeceğini sanmıyorum..
Telefon alıcamda hangisini önerirsin ?

–cbg2002(banladığım için arkadaşın hesabını aldım.)

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Telefon alıcamda hangisini önerirsin ?

–cbg2002(banladığım için arkadaşın hesabını aldım.)
Lg g3 ama kullanıma değişir.[DOUBLEPOST=1409838054,1409838018][/DOUBLEPOST]
Sarsar bence. :D Görüş meselesi.