kim katil oyunu

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
GERİZEKALI İNSAN PSİKOLOG ÇAĞIRDI DİYE ÖLDÜRÜLÜR MÜ O ZAMAN SEMİH 10 KERE CANLANDIYSA BEN DE CANLANIRIM SENİ ÖLDÜRÜRÜM O ZAMAN?
Olm onu yanlışlıkla öyle yaptım kendini öldüremezdi ve 10 kere değil ve canlamazsın vlt ten başka bir şey değilsin. oyunun b**unnu çıkardın be.[DOUBLEPOST=1409926570,1409926533][/DOUBLEPOST]
@linux.gemini konu kilit ve bana uyarı lütfen benim yüzümden kavga çıktı..
senin yüzünnden değil reyiz yüzünden gerçii başta kendini öldürmen kavgaya sebep oldu uyarı yemekte özgürssün :D

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
17:30 Yasin reyizin cesedine sertçe ayağıyla eziyet ederek gömmüştür.[DOUBLEPOST=1409926218,1409926183][/DOUBLEPOST]
canlanamazsın. ve oyun çoktaaaaaaaaan.....

ne çabuk? oyun bitti mi yani?

Olm onu yanlışlıkla öyle yaptım kendini öldüremezdi ve 10 kere değil ve canlamazsın vlt ten başka bir şey değilsin. oyunun b**unnu çıkardın be.[DOUBLEPOST=1409926570,1409926533][/DOUBLEPOST]
senin yüzünnden değil reyiz yüzünden gerçii başta kendini öldürmen kavgaya sebep oldu uyarı yemekte özgürssün :D

yahu bir yerde de kavga olmasın yani. hep kavgalara denk geliyorum... tamam kardeşim sadece bir oyun.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
[DOUBLEPOST=1409925712,1409925676][/DOUBLEPOST]
sonikexe öldü.

17:25 Yasin şüpheli olan bestiayı çağırıp kafasına kurşunu sıkar.
Hop,hop hop hop nereye öyle? Kafadan sorunlumusunuz siz olum? Sorgusuz sualsiz kafaya sıkmakta nedir? O zaman gel biz de sana katil diyelim kafana sıkalım sen katil ol?

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Hop,hop hop hop nereye öyle? Kafadan sorunlumusunuz siz olum? Sorgusuz sualsiz kafaya sıkmakta nedir? O zaman gel biz de sana katil diyelim kafana sıkalım sen katil ol?
konuyu okusan katili bana bakarken gördüm diyorum bilip bilmeden kouşma şimdi 8-10 arasındaki tüm mesajları oku!

• Beğen
Reactions: DIO