Kranot
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Nasıl desem Jutsular felan Efekler Pek Hoşuma Gitmedi
bakarsan anlarsin ama naruto güzeldir çoğunlukta narutodan yanadir eğer narutoyu inanilmaz bir şekilde yapabilirsen en az 30 user çeker.
Nasıl desem Jutsular felan Efekler Pek Hoşuma Gitmedi
bakarsan anlarsin ama naruto güzeldir çoğunlukta narutodan yanadir eğer narutoyu inanilmaz bir şekilde yapabilirsen en az 30 user çeker.
Narutoyu Mc Uyarlamak Çok Zordur Neden'i NARUTO Okadar muhteşemdirki mc gibi oyunlara uyarlanamaz.Nasıl desem Jutsular felan Efekler Pek Hoşuma Gitmedi
KesinlikleNarutoyu Mc Uyarlamak Çok Zordur Neden'i NARUTO Okadar muhteşemdirki mc gibi oyunlara uyarlanamaz.![]()
Kesinlikle
Ben One Piece Kurayımda Tutulurmu Diye Merak Ediyorum[DOUBLEPOST=1410121178,1410120526][/DOUBLEPOST]Yarın Resimleri Atarsam Bi Kontrol Edermisinizbunu zaten demiştim![]()
Görev sistem'i çok iyi olur.Görev Felan mı yapsam ki ?[DOUBLEPOST=1410122154,1410122105][/DOUBLEPOST]2 günde 1 Arena Olucak Kazananlara Meyve Verilecek[DOUBLEPOST=1410122240][/DOUBLEPOST]Fikirlerinize Açığım
Tek Mod Olmadanda Yapabilirsin birkaç modu birleştiripGörevi Düşünüyorumda Meslela 20 Korsan Öldür Felan da Gemi İçin Ayrı Bi Mod Gerekmezmi ?
Yardim Gerekiyor Npc ye görev felan Hiç BilmiyorumTek Mod Olmadanda Yapabilirsin birkaç modu birleştirip
npc olayinda pluginler var shopkeepers gibi.Yardim Gerekiyor Npc ye görev felan Hiç Bilmiyorum![]()