Karakalem Yarışması

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bence bizim aramızda sürekli bizimle muhabbet eden @BT_GoD 'a biz buradan selamımızı iletelim belki o Yöneticilerle konuşur ve hallederler?[DOUBLEPOST=1410275200,1410275158][/DOUBLEPOST]
Kalıcı olarak yasaklandı.Nedenini ben de bilmiyorum fakat Yasaklanma yerin de ''güle güle'' yazıyordu.Yasaklayan craft_man.

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar ben BONANZA'yla konuştum yapacağını söyledi.[DOUBLEPOST=1410276376,1410276282][/DOUBLEPOST]Arkadaslar ben BONANZA'yla konuştum yapacağını söyledi. Yarışmalar kişisel olarak yapılmıyor, yönetime danışıyorlar.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar ben BONANZA'yla konuştum yapacağını söyledi.[DOUBLEPOST=1410276376,1410276282][/DOUBLEPOST]Arkadaslar ben BONANZA'yla konuştum yapacağını söyledi. Yarışmalar kişisel olarak yapılmıyor, yönetime danışıyorlar.
Doğal olarak tabii.Kişisel olmasına izin verileceğini de sanmıyorum zaten.Çizimlerin tam anlamla minecraft üzerinde olması yüzünden katılmak istemiyordum eğer çizim alanını biraz daha büyütseler çok daha kişi katılabilir diye düşünüyorum.Senin dediğinle iyice şevkim kırıldı açıkçası :(.

__cbg2002__

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence bizim aramızda sürekli bizimle muhabbet eden @BT_GoD 'a biz buradan selamımızı iletelim belki o Yöneticilerle konuşur ve hallederler?[DOUBLEPOST=1410275200,1410275158][/DOUBLEPOST]
Kalıcı olarak yasaklandı.Nedenini ben de bilmiyorum fakat Yasaklanma yerin de ''güle güle'' yazıyordu.Yasaklayan craft_man.
Çok üzüldüm :( Çok severdim onu :(

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bir daha ki toplantıda bu konu konuşulacak diye biliyorum. Yani biraz sürecek karara bağlanması.

• Beğen
Reactions: DIO