__cbg2002__
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sen hangisini istersenhunger games mi hayatta kalma mı
Sen hangisini istersenhunger games mi hayatta kalma mı
olur ne zaman[DOUBLEPOST=1410427305,1410427263][/DOUBLEPOST]Hoş geldiniz... Bana kısaca sonic veya spectra diyebilirsin. (ikisi de olur) Serveri ver senle beraber oynarım. Ama internete video yapamam çünkü skype kullanmam, mikrofonum da yok. Forumda benim dışımdaki herkes çok iyi insanlardır. Ben biraz (ne birazı, bu konuda maradona olduk) asosyalimdir. FC Barcelona ve Luis Suarez konusunda inanılmaz derecede fanatiğimdir. Sanki yedi kuşak Katalanmışız gibi, o derece yani. Ama her denilene saygı duyarım. Benim dışımdaki herkesin sıcakkanlı olduğu bu güzel foruma hoşgeldin... Zaten bir Katalan milliyetçisiyimdir. Neyse boşverAyrıca da korkunç hikayeler paylaşmayı severim, MLP ve Bakugan favori çizgi filmlerimdir.
hayatta kalma olurSen hangisini istersenPremiumsan turf wars ta olabilir.
Tamam nerede oynayacağız ?olur ne zaman[DOUBLEPOST=1410427305,1410427263][/DOUBLEPOST]
hayatta kalma olur
bilmem ama ben cıkacam 3 gibi gelirim tekrar tamam mı ?Tamam nerede oynayacağız ?
3 te açık olamayabilirim.Ama açık olursam zaten forumda açık gözükürüm.bilmem ama ben cıkacam 3 gibi gelirim tekrar tamam mı ?
olur ne zaman[DOUBLEPOST=1410427305,1410427263][/DOUBLEPOST]
hayatta kalma olur
Benim pc nin elden geçirilmesi lazımBilgisayarına virüs bulaşırsa PM at![]()
Ulan herkese aynı şeyi yazıyorsun banda bunu yazmıştınHoş geldin kardeş. Ben KebapDefender ama sen bana Kebap de. Türkçe manyağıyım baştan söyleyeyim. Bu büyük ve sıcak aileye hoş geldin. Milliyetçiyim. (Aşırı derecede) Yani milli değerlere saygısızlık eder isen bozuşabiliriz.(Tehdit değil)Umarım eğlenceli zamanlar geçirirsin.
İyi forumlar iyi kebaplar.[DOUBLEPOST=1410425111,1410425073][/DOUBLEPOST]Ha bu arada Forum kurallarını okumayı unutma.
![]()
Tam 2 yıldır foruma üyeyim böyle dinle kafa bulan adam göremedim.aleyküm hi kardeşim hoşgelmişsen![]()
Tam 2 yıldır foruma üyeyim böyle dinle kafa bulan adam göremedim.
Komik olan bir şey yok ama ortada.yav ne kafası Allasen sadece espri amaçlı yazdım ya![]()
Komik olan bir şey yok ama ortada.