Planets cube oyunu cikacak yakinda mc den alamadigim hazzi Allahin izniyle o oyundan alacagim
GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Starbound oynadınmı daha önce? Meraktan soruyorum .-.
Planets cube oyunu cikacak yakinda mc den alamadigim hazzi Allahin izniyle o oyundan alacagim
Hayir hic oynamadimStarbound oynadınmı daha önce? Meraktan soruyorum .-.
Hayir hic oynamadim
Starbound oynadınmı daha önce? Meraktan soruyorum .-.
Biraz daha farklı bir oyun. Güzel olabilir şimdiden 45 lira vererek deneyebilirsin.
Konuyla ilgili mesaj yazarsan daha iyi olur. Şimdi forum kullanmayı öğretmek gibi olmasın ama bunları profiline yaz ya da özel mesaj gönder.
doğruBence heran minecraft satılabilir gitsem mojanga 5 milyon dolar versem bana bile satar belki.Neden dersen mojangın bütün şeysi para
Sent from my iPad using Tapatalk
Bence heran minecraft satılabilir gitsem mojanga 5 milyon dolar versem bana bile satar belki.Neden dersen mojangın bütün şeysi para
Sent from my iPad using Tapatalk
Bana microsoft premiumları daha pahalı yapar crackların kafasını dahada attırır gibime geliyor. Crack artacak desenize :/ ( Ben preyim ha) bide şu javadan kurtulurlarsa iyi olur çok kasıyo çok sıkıntılı la
Satılması sonu anlamına gelmiyor bence.
Cracked versiyonu bulunan bir oyunda asıl olay para elde etmek olursa crack engellerler. Kim ne kaar sevip oynamak istiyorsa premium'u zorunlu kılarlar.
Onun dışında normal olarak direk parayı arttıracaklarını sanmam. Ne eklediniz ki daha çok para istiyosunuz diye sorar oyuncular.
Javadan kurtulsunda gör bakalım server kalıyo mu ortalıktaBana microsoft premiumları daha pahalı yapar crackların kafasını dahada attırır gibime geliyor. Crack artacak desenize :/ ( Ben preyim ha) bide şu javadan kurtulurlarsa iyi olur çok kasıyo çok sıkıntılı la
Minecraft ilk çıktığında bu türe öncülük etmiş gibi sayılıyordu ancak şimdi dayz unturned rust the forest gibi birçok oyun var çoğu oyuncu grafiğe önem verdiği için minecraft dışında altarnatif arıyor ve minecraft'ı oynamayı bırakıyor ben grafiğe önem vermem ancak minecraft ilk çıktığı zamanlarda verdiği heyecanı kaybetmeye başladı oynadıkça sıkıldığınız bir oyun çok monotonlaştı minecraft 10 sene falan ben diyorum en fazla taş çatlasa 4 yılı var minecraft'ı fazlada söylemiş olabilirimÖyle kolay kolay kimse bu oyunu unutamaz bence oyunun yas sınırı zaten 10-11-12 oldugu icin o yaslarda oyanayanlar zaten bırakmaz o nesil digerki nesle bırakır hee diyelimki bırakmadı en azından daha bir 10 yıl daha gündemde kalır !!!