Minecraft'ın Geleceği ve Ömrü

Minecraft'ın Ömrü

• 1-3 Yıl

Kullanılan: 12 25.5%
  • 3-5 Yıl

Kullanılan: 11 23.4%
  • 5-10 Yıl

Kullanılan: 5 10.6%
  • 10-15 Yıl

Kullanılan: 3 6.4%
  • 15-20 Yıl

Kullanılan: 1 2.1%
  • 20+ Yıl

Kullanılan: 15 31.9%

• Kullanılan toplam oy
    47

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Planets cube oyunu cikacak yakinda mc den alamadigim hazzi Allahin izniyle o oyundan alacagim :)

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Biraz daha farklı bir oyun. Güzel olabilir şimdiden 45 lira vererek deneyebilirsin.

Starbound oynadınmı daha önce? Meraktan soruyorum .-.

Konuyla ilgili mesaj yazarsan daha iyi olur. Şimdi forum kullanmayı öğretmek gibi olmasın ama bunları profiline yaz ya da özel mesaj gönder.

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Biraz daha farklı bir oyun. Güzel olabilir şimdiden 45 lira vererek deneyebilirsin.

Konuyla ilgili mesaj yazarsan daha iyi olur. Şimdi forum kullanmayı öğretmek gibi olmasın ama bunları profiline yaz ya da özel mesaj gönder.

Hayır adam planetsi bekliyorum dedi bende bunuda denemelisin dedim sadece :)

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bence heran minecraft satılabilir gitsem mojanga 5 milyon dolar versem bana bile satar belki.Neden dersen mojangın bütün şeysi para

Sent from my iPad using Tapatalk

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana microsoft premiumları daha pahalı yapar crackların kafasını dahada attırır gibime geliyor. Crack artacak desenize :/ ( Ben preyim ha :D ) bide şu javadan kurtulurlarsa iyi olur çok kasıyo çok sıkıntılı la

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence heran minecraft satılabilir gitsem mojanga 5 milyon dolar versem bana bile satar belki.Neden dersen mojangın bütün şeysi para
Sent from my iPad using Tapatalk

Satılması sonu anlamına gelmiyor bence.

Bana microsoft premiumları daha pahalı yapar crackların kafasını dahada attırır gibime geliyor. Crack artacak desenize :/ ( Ben preyim ha :D ) bide şu javadan kurtulurlarsa iyi olur çok kasıyo çok sıkıntılı la

Cracked versiyonu bulunan bir oyunda asıl olay para elde etmek olursa crack engellerler. Kim ne kaar sevip oynamak istiyorsa premium'u zorunlu kılarlar.

Onun dışında normal olarak direk parayı arttıracaklarını sanmam. Ne eklediniz ki daha çok para istiyosunuz diye sorar oyuncular.

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Satılması sonu anlamına gelmiyor bence.

Cracked versiyonu bulunan bir oyunda asıl olay para elde etmek olursa crack engellerler. Kim ne kaar sevip oynamak istiyorsa premium'u zorunlu kılarlar.

Onun dışında normal olarak direk parayı arttıracaklarını sanmam. Ne eklediniz ki daha çok para istiyosunuz diye sorar oyuncular.

Cidden satılmış ._. Biris konu açtı haberin olsun da

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
şu an oyun yapımcıları next gen oyunlar çıkarmaya çalışıyorlar ve çok iyi işler başarıyorlar piyasada yüksek grafikli oyunlar daha fazla rağbet görüyor ve yapımcılar bunun farkında bence minecraft 3-5 yıl daha oynanır çünkü küçük yaşta ki çocuklar minecraft'tan vazgeçmez ancak diğer oyuncular next gen'e yöneleceği için minecraft kısa bir süre sonra oynanmayı bırakır ayrıca minecraft sonsuza kadar gelişemez 20+ oy verenler neye göre oy verdi bilmiyorum bundan sonra gelen güncellenmeler daha çok mob ve kod üzerine gelen güncellemeler olacağını varsayıyorum ayrıca minecraft java üstüne kurulu olduğunu için kasma yapıyor insanlar oynamak istemiyor şu an ben sadece pixel art için oynuyorum Skyrim'de Gta 4'de bile kasmayan bilgisayarım minecraft'ta kasıyor ve bu sinirime dokunuyor ayrıca mojangın oyunu xbox ve plastation'a uyarlamasını çok saçma buluyorum çünkü piyasada bu kadar güzel oyun varken kalkıp minecraft'ta para vermek bana düşüncesizce bir haraket gibi geliyor eğer yazıyı buraya kadar okuduysanız çok teşekkürler

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ın ömrü maksimum 2 yıl. Oyun öncülüğünü, sadeliğini ve eğlencesini kaybetti. Artık toparlamaları çok zor. Minecraft Microsoft'a satılacaksa da Microsoft biraz uğraşsa Halo gibi bir efsaneye çevirir oyunu :)

BraveHeart34

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öyle kolay kolay kimse bu oyunu unutamaz bence oyunun yas sınırı zaten 10-11-12 oldugu icin o yaslarda oyanayanlar zaten bırakmaz o nesil digerki nesle bırakır hee diyelimki bırakmadı en azından daha bir 10 yıl daha gündemde kalır !!!

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Öyle kolay kolay kimse bu oyunu unutamaz bence oyunun yas sınırı zaten 10-11-12 oldugu icin o yaslarda oyanayanlar zaten bırakmaz o nesil digerki nesle bırakır hee diyelimki bırakmadı en azından daha bir 10 yıl daha gündemde kalır !!!
Minecraft ilk çıktığında bu türe öncülük etmiş gibi sayılıyordu ancak şimdi dayz unturned rust the forest gibi birçok oyun var çoğu oyuncu grafiğe önem verdiği için minecraft dışında altarnatif arıyor ve minecraft'ı oynamayı bırakıyor ben grafiğe önem vermem ancak minecraft ilk çıktığı zamanlarda verdiği heyecanı kaybetmeye başladı oynadıkça sıkıldığınız bir oyun çok monotonlaştı minecraft 10 sene falan ben diyorum en fazla taş çatlasa 4 yılı var minecraft'ı fazlada söylemiş olabilirim