AtakanErmisKZ
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
http://s01.***************/img/content/14-09/07/yanan-lumia-920-sdn-1410087855.png
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Wowwww
http://s01.***************/img/content/14-09/07/yanan-lumia-920-sdn-1410087855.png
O kadar ucuz ve kaliteli General Mobile Discıvery var ekranıı S3 kadar, Ramı gizli S4 ile Yarın bir telefon yanlız sorusuna şarj yer bozuluyor 1 2 ay sonra zaten bunu alacağın yerde sölerlerDostum ben kaliteli arıyorum 600-700 TL ye o kadar iyi telefon olduğunu sanmıyorum. Ama yorumun için teşekkür ederim.![]()
Batarya ya da şarj aleti çakma ise, yastık altına ya da hava alamayacağım bir yere koydu ise gayet normal. Ayrıca ben de Lumia 920 yi öneririm sağlam metal kasa rengarek seçim stabil. Artık uygulamalar wp ye gelmeye başladı ve AMİRAL gemisi. Kamerası da harika.[DOUBLEPOST=1410166323,1410165887][/DOUBLEPOST]http://s01.***************/img/content/14-09/07/yanan-lumia-920-sdn-1410087855.png
Samsunga hiç bulaşma. Telefonu uygulama doldurup veriyorlar. Evde s5 var güzel ram sorununu çözmüşler ama görsen uygulama dolu silinmiyor da root olmadığı için.[DOUBLEPOST=1410166601][/DOUBLEPOST]Bence Amiral Gemisi Dediğimiz Modellerden Seç. S5 Çok Güçlü Ve Suya Dayanıklı Kamerası Muhteşem Ksinlikle seni 3-5 Yıl Götürür...
Ayrıca 920 geceleri de kamerasından ödün vermiyor. İki tane çakarı var.Batarya ya da şarj aleti çakma ise, yastık altına ya da hava alamayacağım bir yere koydu ise gayet normal. Ayrıca ben de Lumia 920 yi öneririm sağlam metal kasa rengarek seçim stabil. Artık uygulamalar wp ye gelmeye başladı ve AMİRAL gemisi. Kamerası da harika.[DOUBLEPOST=1410166323,1410165887][/DOUBLEPOST]
Samsunga hiç bulaşma. Telefonu uygulama doldurup veriyorlar. Evde s5 var güzel ram sorununu çözmüşler ama görsen uygulama dolu silinmiyor da root olmadığı için.
S4 iyi ama bi sikintisi var telefon bi sure aonra kafayi yiyo ve format istiyo kendi kendine reset falan atiyo onun disinda guzel bense varAndroid olsun. Çünkü birçok uygulama bedava. İphone kazıkçı olmuş (fifa androidde beleş, applede 8 dolar-cık), nokiada uygulama hak getire resmen. bence androidin yanında sıfır kalırlar. Bence S4 al.
550 tl ye Gigabyte gs202+ aldım 3 yıl kullandım şimdi discovery elite kullanıyorum problem ? ._.Dostum ben kaliteli arıyorum 600-700 TL ye o kadar iyi telefon olduğunu sanmıyorum. Ama yorumun için teşekkür ederim.![]()
Onların şarj girişi kırılıyor diye biliyorum bir süre sonra alır iken de diyorlarmış. Eğer General Mobile diyor iseniz Gm/Elite öneririm.General Mobile Discovery kullanıyorum yaklaşık 2 aydır. Bir sorun görmedim gayet şık ve fiyat/performans açısından iyi.
Kuzenim ve Amcam da uzun zamandır kullanıyor bir problem yaşamadılar.Onların şarj girişi kırılıyor diye biliyorum bir süre sonra alır iken de diyorlarmış. Eğer General Mobile diyor iseniz Gm/Elite öneririm.
Çoğu kişi bu sorunu yaşamış. Ben başkalarının yalancısıyım ama o fiyatın biraz daha düşüğüne asus zenfone 6 daha iyi bence.Kuzenim ve Amcam da uzun zamandır kullanıyor bir problem yaşamadılar.
Bende 7aydır kullanıyorum evet şarj yeri bozuluyor kuzenim ve 3 arkadaşımı ve benim ki ler bozuldu zaten alırken söylediler bozulur diye ama farklı takınca şarj oluyoKuzenim ve Amcam da uzun zamandır kullanıyor bir problem yaşamadılar.