Yeni Telefon (Öneri)

CyberFree

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
LG G3 ya da HTC One M8 bende araştırmıştım ama Xperia Z serisinin birkaç hatasından dolayı almadım. şu an elimde S4 var yetiyor bana telefon.

DenizzChannel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum ben kaliteli arıyorum 600-700 TL ye o kadar iyi telefon olduğunu sanmıyorum. Ama yorumun için teşekkür ederim. :)
O kadar ucuz ve kaliteli General Mobile Discıvery var ekranıı S3 kadar, Ramı gizli S4 ile Yarın bir telefon yanlız sorusuna şarj yer bozuluyor 1 2 ay sonra zaten bunu alacağın yerde sölerler

Bir Map tasarımcısının gizli Map mahzeninden gönderildi

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
http://s01.***************/img/content/14-09/07/yanan-lumia-920-sdn-1410087855.png
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Batarya ya da şarj aleti çakma ise, yastık altına ya da hava alamayacağım bir yere koydu ise gayet normal. Ayrıca ben de Lumia 920 yi öneririm sağlam metal kasa rengarek seçim stabil. Artık uygulamalar wp ye gelmeye başladı ve AMİRAL gemisi. Kamerası da harika.[DOUBLEPOST=1410166323,1410165887][/DOUBLEPOST]
Bence Amiral Gemisi Dediğimiz Modellerden Seç. S5 Çok Güçlü Ve Suya Dayanıklı Kamerası Muhteşem Ksinlikle seni 3-5 Yıl Götürür...
Samsunga hiç bulaşma. Telefonu uygulama doldurup veriyorlar. Evde s5 var güzel ram sorununu çözmüşler ama görsen uygulama dolu silinmiyor da root olmadığı için.[DOUBLEPOST=1410166601][/DOUBLEPOST]
Batarya ya da şarj aleti çakma ise, yastık altına ya da hava alamayacağım bir yere koydu ise gayet normal. Ayrıca ben de Lumia 920 yi öneririm sağlam metal kasa rengarek seçim stabil. Artık uygulamalar wp ye gelmeye başladı ve AMİRAL gemisi. Kamerası da harika.[DOUBLEPOST=1410166323,1410165887][/DOUBLEPOST]
Samsunga hiç bulaşma. Telefonu uygulama doldurup veriyorlar. Evde s5 var güzel ram sorununu çözmüşler ama görsen uygulama dolu silinmiyor da root olmadığı için.
Ayrıca 920 geceleri de kamerasından ödün vermiyor. İki tane çakarı var.

SyberRock2

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
IXperia X8 al kanka :D flash tvde 180 lirami ne webteknoya gir youtubedan incelemesini izle

PieDiePew

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Android olsun. Çünkü birçok uygulama bedava. İphone kazıkçı olmuş (fifa androidde beleş, applede 8 dolar-cık), nokiada uygulama hak getire resmen. bence androidin yanında sıfır kalırlar. Bence S4 al.

SyberRock2

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Android olsun. Çünkü birçok uygulama bedava. İphone kazıkçı olmuş (fifa androidde beleş, applede 8 dolar-cık), nokiada uygulama hak getire resmen. bence androidin yanında sıfır kalırlar. Bence S4 al.
S4 iyi ama bi sikintisi var telefon bi sure aonra kafayi yiyo ve format istiyo kendi kendine reset falan atiyo onun disinda guzel bense var

PieDiePew

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
General Mobile Discovery kullanıyorum yaklaşık 2 aydır. Bir sorun görmedim gayet şık ve fiyat/performans açısından iyi.
Onların şarj girişi kırılıyor diye biliyorum bir süre sonra alır iken de diyorlarmış. Eğer General Mobile diyor iseniz Gm/Elite öneririm.