1. Oracle'nin Javasını indirmek zor. Ama onun dışında .jar dosyasını açıyorsun launcher geliyor. Default gelen OpenJDKyı kullanma kastırıyorLinux'da Minecraft nasıl çalışıyor ? Ve dual boot nedir ? ne işe yarar ?
Yoo. Ubuntunun kendi seçeneği var Windows 7 nin yanına kurulsun mu diye. Ordan 50GB Partitionu ubuntuya vardim kafam rahatHelal pampa Google amcamıza "Dual Boot Nasıl Kurulur" yazmışsın anladık. :C
:I OS X ile kafam rahat.Yoo. Ubuntunun kendi seçeneği var Windows 7 nin yanına kurulsun mu diye. Ordan 50GB Partitionu ubuntuya vardim kafam rahat![]()
o değilde benim ubuntuda da mac-ubuntu karması bi tema var çoh ii çohoş[DOUBLEPOST=1413133406,1413133348][/DOUBLEPOST]:I OS X ile kafam rahat.
Diğer işletim sistemleri ölsün OS X'den selamlar.
Windows programlarını kullanmaya yarar. Yanlız versiyondan varsiyona destekledikler değişiyor. PlayOnLinux kullanarak her şey için doğru versiyonunu indirebilirsin (bknz. Office 2010'u indirmem)Vine nedir
xD Bir OS X Yoğsemiğte kadar güzel olamaz.o değilde benim ubuntuda da mac-ubuntu karması bi tema var çoh ii çohoş[DOUBLEPOST=1413133406,1413133348][/DOUBLEPOST]
Windows programlarını kullanmaya yarar. Yanlız versiyondan varsiyona destekledikler değişiyor. PlayOnLinux kullanarak her şey için doğru versiyonunu indirebilirsin (bknz. Office 2010'u indirmem)
maclere ilgim var ama bi türlü kuramadım loa :/ (VMye denedim.) Bi ara pcye kurarım (denerim)xD Bir OS X Yoğsemiğte kadar güzel olamaz.![]()
Linux dağıtımları her türlü Windows'dan kat kat daha iyidr.
Tek, kötü tarafı Windows gibi tüm yazılımları desteklemesi.
En, en, en iyi yanı ise asla ama asla virüs almaması. Tüm virüsler Windows'a ayarlı. Linux için virüs bulmak çok zordur.
Her türlü Linux better than Windows.