ÇevrimiçiOyuncu
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
2K mönitörü Dslr İle Çekersen Titremeyi Hissedersin Ayrıca 2x4=8 değil 1x4=4K Video Çekmiş Olursun.nasıl peki o dediğin iş![]()
8k Çekmek İçin Ya 8K Dslr (Ki Yok
2K mönitörü Dslr İle Çekersen Titremeyi Hissedersin Ayrıca 2x4=8 değil 1x4=4K Video Çekmiş Olursun.nasıl peki o dediğin iş![]()
2k yani şöyle yapıcaksın nasıl 1080p de 4k yapabiliyorsun 2k'da da 2x4=8k2K mönitörü Dslr İle Çekersen Titremeyi Hissedersin Ayrıca 2x4=8 değil 1x4=4K Video Çekmiş Olursun.
8k Çekmek İçin Ya 8K Dslr (Ki Yok) Yada 8K Monitor (Bu Var) Alman Gerekir
1080P de 4K Nasıl Yapabiliyorsun2k yani şöyle yapıcaksın nasıl 1080p de 4k yapabiliyorsun 2k'da da 2x4=8k![]()
İkiside Aynı FotografProfil fotoğrafını beğendim ama, kapak fotoğrafın çok sade.
Kendine bir maskot seçebilirsin ve başlangıç için kısa bir intro da iyi olabilir.![]()
İşte videoların başına bunu koyarsan iyi olur. Bir hayvan olması gerekmiyor illa Mesela balta, kürek, yeşil yün bile olabilir.Maskot Bulabilsem Şu Ana Kadar 20 Farklı Hayvan Seçtim Hiçbiri Uymadı Maskotum Yeşil renk
Onlinenin Simgesi
İntro Olarak
Bir zaman gelecek bir maskot bulacağım.İşte videoların başına bunu koyarsan iyi olur. Bir hayvan olması gerekmiyor illa Mesela balta, kürek, yeşil yün bile olabilir.![]()
Sen bilirsin öneri istedin bizde veriyoruz. Umarım istediğin yerlere gelirsin.Bir zaman gelecek bir maskot bulacağım.
her videonun başına koymak +2 saat alıyor render için.
Sen bilirsin öneri istedin bizde veriyoruz. Umarım istediğin yerlere gelirsin.![]()
DSR teknolojisi (dslr değil1080P de 4K Nasıl Yapabiliyorsun
Anlamadım