- En iyi cevaplar
- 0
Ardından uyuyun yoksa boşuna zaman harcamış olursunuz 
saolO parmağının olmadığı için üzülme. Diğer parmakların olduğu için şükret. Emin ol on parmağı olup da hiçbir şey beceremeyenler var. Sen bu önüne konan ''bir parmağın yok'' engelini aşabilirsin. Unutma insan bir şeyi isteyip azim ile uğraşır ise istediği şeye ulaşır.
İnsanların oyun oynayamamaktan daha büyük sorunları var...Cevabını tam olarak anlamadım biraz daha açıklayıcı yazarsan sevinirim
O zaman ödevlerini pazara bırakma çünü okullar acılacaktıCuma olduğu için mutluydum çünkü okullar tatil olacaktı.
Ben onu demek istemedim ve kesinlike daha ağır rahatsızlıkarı olan ile dalga geçmedim burada sen boşuna ortamı geriyorsunİnsanların oyun oynayamamaktan daha büyük sorunları var...
Beyinin Endorfin salgılanması = Kafa Güzelleşmesi = MoralBu olay tamamiyle PSİKOLOJİ ile alakalıdır. Psikolojiden anlarım. İnsan mutluysa, yaptığı işte başarılı olur fakat canını sıkan bir şey varsa o işinde başarılı olamaz. Bu şey ders çalışma, dinleme, soru çözmede de geçerlidir. Moraliniz bozuksa ne kadar okursanız okuyun defterinizdeki bir kelimeyi bile ezberleyemezsiniz. Ama eğer mutluysanız, dersi çok iyi anlayıp sınavlarda yüksek not alabilirsiniz.
Tıpkı benim dün fizik dersinde çoğu soruyu cevaplamam gibi. Nedeni?
Cuma olduğu için mutluydum çünkü okullar tatil olacaktı.
Mutluydum çünkü ilk defa bi' insanla yüzyüze çok güzel bir şekilde konuştum ve arkadaşlık kurdum.
Espiri niyetine söylenen 100 kelimelik İngilizce ödevini sadece ben yaptığım ve hocaya gösterdiğimde "Madem yaptın ders boş geçecek." dediği için ve tüm sınıftan övgü gördüğüm için mutluydum.
Evet bakın o gün ben mutluydum. Dersleri çok iyi anladım. Çoğu soruya parmak kaldırdım ve doğru cevap vererek öğretmenlerimden övgü gördüm ve daha da mutlu oldum. Onlardan pozitif enerjilerin geldiğini hissettim. Siz siz olun canınız sıkkınken ders çalışmayın emin olun hiçbir şey anlamazsınız.
yoo ben genellikle ödevlerimi cumartesi yaparımZaten eve geldiğinde de hala mutluysan ödevini yapmaya hemen başlayacaksın.
Tamam o zaman ben senin çakırkeyif olduğunu sandım bi an :/Ben onu demek istemedim ve kesinlike daha ağır rahatsızlıkarı olan ile dalga geçmedim burada sen boşuna ortamı geriyorsun
Bir insan beyni aralıksız bilgiyi sadece ''kırk'' dakika alabilmekte. Yani iki saat tekrar yapar iken ara verilmez ise beyin kırk dakika çalıştığından fazlasını almaz. Yani boşuna zaman ayırmış olursun.
Bak Bunları Bilmiyordum İşte. Teşekkür Ederim Aydınlattığınız İçinBunun yüzünden dersler 40 dakikadır ben ekleyeyim
Hayata nasıl baktığın değişir. Dediğim gibi bunları araştırma verilerine bakarak söylüyorum (wikiHow'da bir yazar)Ne kadar mutlu olacağıın sen belirleyemezsin. Yaşadıkların belirler.
Evet doğru ama ben kendime güvenme sorunu yaşıyorum ve kısa dönem anti-depresyanlar kullandım sonra yendim artık kendime güveniyorum ve sınvalara çalışmak için yeterince zamanım varDost acı söyler diyerek giriyorum direk.
İstediğinizi yapın.
İstediğiniz kadar hedef koyun.
Lisenin sonunda o 90 olan ortalamanız ile sizi ;
Nişantaşı İç Mimarlık %50 Burslu yuppi !
Demeye zorlayacak beyniniz.
Okul notlarım iğrenç.
Ama açıkta kalmayacağım.
Hatta burada notları ile şov yapıp dershaneden çıkmayan arkadaşların çoğundan yüksek alacağım.
Neden mi ?
Çünkü kimse kendine güvenmiyor.
O gittiği dershaneye ve çok yüksek olan notlarına güveniyor.
Sonuç hüsran oluyor...
İlginç...Evet doğru ama ben kendime güvenme sorunu yaşıyorum ve kısa dönem anti-depresyanlar kullandım sonra yendim artık kendime güveniyorum ve sınvalara çalışmak için yeterince zamanım var![]()
13İlginç...
Yaş kaç hocam neyi dert edindiniz kendinize siz böyle ?![]()