HidesaburaUeno
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Ahahahahah hahsaS:ASA
AS Varmı Böyle Bir Şey Dünyada Allah Aşkına
Ahahahah :
Son düzenleme:
Adam belki bundan para kazanıyor ve sen bununlan dalga geçiyorsun utanç verici...Ahahahahah hahsaS:ASAAS Varmı Böyle Bir Mal Dünyada Allah Aşkına
Ahahahah :
Bu Benim Görüşüm. Ve Başlığı Düzelttim Özür Dilerim Bu Konuda.Adam belki bundan para kazanıyor ve sen bununlan dalga geçiyorsun utanç verici...
Evet Doğru. Ben Hayatımda 1 Kere Şarkı Söylemedim, Söylemem de. Günümün 16 Saati İnternette Geçiyor. Futbol, Basketbol Oynamam, Müzik Dinlemem, Resim Yapmam, Tamamiyle Asosyal Bir İnsanımdır."Mal" diyorsun ama sen oraya çıkıp şarkı söyleme cesareti gösteremezsin. O adam EĞLENCESİYLE internette popi oldu. Sen onu bile beceremezsin.
Bunun Şakası Bile Affedilemez. Örnek Verecek Başka Şey Mi Kalmadı ?Var. Kemal Sun(AL). Yanlış anlamayın Kemal abimize mal demek çok zor ^^ Sadece filmlerde öyle davranıyor![]()
Laf Yemekle Alakası Yok Kardeşim. Orası Ağır Oldu ve Ben Saygılı İnsanımdır Birisine Mal Demek Gerçekten Yanlış ve Dersimi AldımMal kısmını kaldırmış tabi herkesten laf yiyince .s
Evet mal kısmını kaldırmadan önce de saygılı biri olduğun belli oluyor.Laf Yemekle Alakası Yok Kardeşim. Orası Ağır Oldu ve Ben Saygılı İnsanımdır Birisine Mal Demek Gerçekten Yanlış ve Dersimi Aldım![]()
Haklısın Fakat Çok Komiğime Gitti, Kim, Neden Böyle bir şey Söyler ki ?Evet mal kısmını kaldırmadan önce de saygılı biri olduğun belli oluyor.
Forumda bonzai satıldığının örnekli kanıtı olur arkadaş.Haklısın Fakat Çok Komiğime Gitti, Kim, Neden Böyle bir şey Söyler ki ?