ColereMC'ye Yeni Gelecek Haritadan Spoiler

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Haritalarını yaptığım kuşatma sunucusu olan ColereMc için bomba gibi bir harita yolda. Harita yine siege oyunu üzerine kurulu olacak ve yeni harita 18. yüzyıl silahları ile oynanacak. Gelelim yeni haritanın küçük bir kısmına :)

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Tavsiye:Farklı bloklar kullan atmosfer farklı olsun.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Tavsiye:Farklı bloklar kullan atmosfer farklı olsun.

Odun kullanırım laf olur, netherbrick kullanırım laf olur. Bu sefer 5 farklı bloğu ve onlarla birlikte başka küçük ayrıntılar kullandım laf oluyor. Boş boş eleştiri yapamyın bence.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Odun kullanırım laf olur, netherbrick kullanırım laf olur. Bu sefer 5 farklı bloğu ve onlarla birlikte başka küçük ayrıntılar kullandım laf oluyor. Boş boş eleştiri yapamyın bence.
Hoş duruyor tek resimden bana önceki yapıyı anımsattı biraz amaa şöyle bir şey var sanki duvarlar düz kalmış gibi ve de
@Glyphl nin bahsettiği sanırım nether bloğunu çok yoğun olarak kullanman. Neyse zaten bu alanda ne kadar yetenekli olduğun belli tek resimden gördüklerim bunlar ^^

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Tavsiye dedim orada sırf boş laf atma diye.Her haritada aynı atmosfer olmasin bence.tabii ki bu benim görüşüm,uymak zorunda değilsin, seviyeni düşürme lütfen.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Konuda haritanın küçük bir kısmından bahsettim. Ayrıca önceki harita ile bunun ne ilgisi var. Her haritada aynı atmosfer ile neyi kastettiğini sorabilir miyim?

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Kaan öncelikle saldırı modundan cik.Atmosferden kastım aynı bloklardan dolayı diğer haritayı andirmasi.Mesela bu kalenin bir kumtasi,odun veya quartz versiyonu çok farklı bir atmosfer yaratır.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Kaan öncelikle saldırı modundan cik.Atmosferden kastım aynı bloklardan dolayı diğer haritayı andirmasi.Mesela bu kalenin bir kumtasi,odun veya quartz versiyonu çok farklı bir atmosfer yaratır.

Umut saldırı modunda olan ben değilim. Sanki yılların mimarıymış gibi burnundan kıl aldırmayan sensin. Bir kere de kötülemek için yorum yapma. Yaptığın yorum gerçekten çok kışkırtıcı bir şekilde yazılmıştı. Bu kalede kumtaşı da kullanılıyor. Ancak sırf kumtaşı kullansam yine aynı yorumu yaparsın ki odun ve quartz versiyonlarını görseydin iğrenç derdin. Blokların diğer haritayı andıran bir hali yok ki bu senin kişisel görüşün bile olsa diğer yapıdaki cehennem tarzı mimari ile bu yapıdaki fantastik ve barok mimarinin sentezi ile hiçbir alakası yok. Biraz da insanlara iltifat etmeyi öğren. Bence yapıların sadece kötü yanlarına değil her yanına değinsen ve bunu daha hoş bir şekilde dile getirsen böyle cevaplarla karşılaşmazsın.

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Umut saldırı modunda olan ben değilim. Sanki yılların mimarıymış gibi burnundan kıl aldırmayan sensin. Bir kere de kötülemek için yorum yapma. Yaptığın yorum gerçekten çok kışkırtıcı bir şekilde yazılmıştı. Bu kalede kumtaşı da kullanılıyor. Ancak sırf kumtaşı kullansam yine aynı yorumu yaparsın ki odun ve quartz versiyonlarını görseydin iğrenç derdin. Blokların diğer haritayı andıran bir hali yok ki bu senin kişisel görüşün bile olsa diğer yapıdaki cehennem tarzı mimari ile bu yapıdaki fantastik ve barok mimarinin sentezi ile hiçbir alakası yok. Biraz da insanlara iltifat etmeyi öğren. Bence yapıların sadece kötü yanlarına değil her yanına değinsen ve bunu daha hoş bir şekilde dile getirsen böyle cevaplarla karşılaşmazsın.
Lütfen tavsiye nin kelime anlamını öğren kaan,ben burda yılların mimariyim yapınız kötü ! Diye bagirmadim sadece fikrimi söyledim, benim yapım böyle iyi degil kötü yanına bakıp tavsiyeler veriyorum , ilk yorumumda bir saldırganlık göremiyorum , lütfen.Minecraftta belli sayıda blok var bana bir onceki haritanizi animsatti sadece , fikirlerimide açık açık belirtemeyeceksem ne diye var bu forum.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Konuda haritanın küçük bir kısmından bahsettim. Ayrıca önceki harita ile bunun ne ilgisi var. Her haritada aynı atmosfer ile neyi kastettiğini sorabilir miyim?
Sadece anımsattı dedim aynısı demedim temaları da uyuşuyor ki bunu kötü bir amaçla da söylemedim zaten

JusticeWhipsss

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
En alt kisimdan büyük üst kisima doğru olmasi benim acimdan kotu duruyor. Ama genel olarak basarili tebrikler

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Peah zaten enes kim ki :(
Sen güzel yorum yapmışsın beğendim :D
Yanlış anlaşılmış olmak istemem. Ben bu forumdan ziyade yabancı ortamlarda takılıyorum. Orada insanlar bir çalışma (sadece minecraft ile ilgili değil) gördüğünde beğenmeseler bile nezaket olarak hoş olmuş, başarılı olmuş gibi sözler söylüyor ardından da güzel bir biçimde eleştirilerini dile getiriyor. Benim ise bu forumda alışamadığım tek olay bu.