Notebook Sorunlari Olanlar Sorsun

Andromurat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhabalar elimde GTX 660M'e sahip bir notebook var.
İncelediğimde iç aksanlarında ve baskı devresinde hiçbir sorun olmadığını gördüm.
Keza GPU ve CPU'da çalışmakta.
Küçük bir iki yatırım yaparak üst kata bir oyun konsolu haline getirmek istiyorum cihazı.
Merak ettiğim konu şudur ;
GPU üzerindeki Ram'leri klasik bir soğutucu ile soğutsam her hangi bir artifact sorunum olur mu ?
Bunun dışında birde şu lanet Flex kablo olayı var...
Bu kablodan gelen görüntü ile sadece BIOS ekranına ulaşabiliyorum.
Nasıl bir şema izlersem bunu HDMI'ya her hangi bir conventer olmadan çevirebilirim ?
B)
1. Olarak Cihaza En fazla harddisk yatirimi yapabilirsin işlemcide degiştirebilirsin ancak tam tamına anakartına uygun olmak zorunda
2. Olarak GTX 660M Gpu anakart ile birleşiktir yani onboarddır herhangi bir başka GPU ile degiştiremessin benim bildigim modeline göre tabi
3. Olarak Flex Kablo zaten LCD veya LED hangisini kullanıyorsan panele gidiyor yani bunu hdmı çeviremessin ayrı başka bir monitöre aktarmak istiyorum görüntüyü diyorsan HDMI çift ekran olarak bagla yani hem monitör hemde notebook ekranı ondan sonra notebook ekranını sökebilirsin eger bir problemle karşılaşırsan mesaj atabilirsin[DOUBLEPOST=1414230362,1414230313][/DOUBLEPOST]
Bende Beyaz Esya'ya girdim :)
İstanbuldaki Akademidemisin :D Hayirli Olsun

Andromurat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benim ekran karti degisit mi ve sence ram almalimiyim ayrica garanti kapsaminda hala yollasam garantiye temizleyip bakim yapmazlarmi.
Ekran Karti anakarta Onboard zaten degişebilir ekran kartlarını notebook markası olarak sadece MSİ ve MONSTER kullanıyor onun dişinda firmalar hep onboard ekran kartı kullanıyor yani degiştiremessin Ram şu an için yeterli görünüyor ama 8 GB daha iyi giderdi Garanti Kapsamindaysa cihaz yolla bakımını yapsınlar Garanti varsa yolla yoksa ver bi servise 20 TL sana temizlesin Garanti var ise asusa gönder[DOUBLEPOST=1414261632,1414261459][/DOUBLEPOST]
Yılını bilmiyom ama buydu
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1414240012,1414236314][/DOUBLEPOST]
yılını bilmiyorum ama bu
Bu cihazin ekran kartı onboard yani degiştirilemez anakart ile birleşik[DOUBLEPOST=1414261941][/DOUBLEPOST]Benim bilgisayarımı merak eden varsa buyrun :

Kendi Notebook Cihazimin Özellikleri
AMD A10-4600M işlemci
8 GB Kingston Ram 4X4
1 TB Seagate Harddisk 5600 Rpm
2 GB Radeon AMD 7670 paylaşımsız + 3.5 GB AMD Radeon 7660 paylaşımlı ekran kartı (yani çift ekran kartı teknolojisi)
15.6 LED Ekran
Fiyat linkte 1379 TL ben cihazi 1100 TL aldım :D samsung'tan torpilliyim :D

Nothing3Lose

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Denetim Masasından 32 GB Ram Yaptım BF3 Kasmıyor Fakat BF2 Açınca Laptopumdan Yeşil Renkler Falan Geliyor Ekran Gidiyor

Nothing3Lose

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlatayım: Notebookum Var Şimdi. 2.50 Ghz Islemci Var Nası Oldugunu Bilmiyom D: Ram Yaptım Denetim Masasından Yapay Ram :D Sora BF3 Azıcık Kasıyor [battlefield 3 baya iyi bişe] fakat battlefield 2 açınca [2005 oyunu :D] laptop çökğyor

Andromurat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Anlatayım: Notebookum Var Şimdi. 2.50 Ghz Islemci Var Nası Oldugunu Bilmiyom D: Ram Yaptım Denetim Masasından Yapay Ram :D Sora BF3 Azıcık Kasıyor [battlefield 3 baya iyi bişe] fakat battlefield 2 açınca [2005 oyunu :D] laptop çökğyor
Sistem hatası vardır ram yapamassın sadece sanal ram yapmışşındır o kadar Battlefield 2 de hata vardır bilgisayarda yoktur

Nothing3Lose

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
sanal yaptımda aynı bfyi buluttan dizüstu masaüstu falan atıyrum masaüstü pcde bir şey olmuyor dizüstüde laptop felç

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
1. Olarak Cihaza En fazla harddisk yatirimi yapabilirsin işlemcide degiştirebilirsin ancak tam tamına anakartına uygun olmak zorunda
2. Olarak GTX 660M Gpu anakart ile birleşiktir yani onboarddır herhangi bir başka GPU ile degiştiremessin benim bildigim modeline göre tabi
3. Olarak Flex Kablo zaten LCD veya LED hangisini kullanıyorsan panele gidiyor yani bunu hdmı çeviremessin ayrı başka bir monitöre aktarmak istiyorum görüntüyü diyorsan HDMI çift ekran olarak bagla yani hem monitör hemde notebook ekranı ondan sonra notebook ekranını sökebilirsin eger bir problemle karşılaşırsan mesaj atabilirsin[DOUBLEPOST=1414230362,1414230313][/DOUBLEPOST]
İstanbuldaki Akademidemisin :D Hayirli Olsun
Hayır Ben Ankaradaki Akademideyim :D Saol

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bu bilgisayar ile ac4 black flag'de 30 fps alıyorum en düşük ayarlarda. Normal mi?

Bir de ram eklettirmek gibi olaylar garanti dışı bırakıyor mu bilgisayarı?

Andromurat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hayır Ben Ankaradaki Akademideyim :D Saol
Bi zaman sonra bıkmaya başlayacaksin ama pes etme sonunda çok iyi mezuniyet töreni ve diploma seni bekliyor geçen sene bize hediyelerde veriyorlardı Mesela Notebook Cantasi Flash Bellek Defter Dosya felan :D :D bi keresinde Beyaz Eşyacilara Temizlik Malzemeleri verdiler bizede verdiler evin 1 Haftaki yıkanan çamaşırlarin deterjanını eve getirmiştim ben :D koniçivalarin elleri boldur :D