korkugunu
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bu civcivlerin çektiği nedir yaBen de küçükken 3 4 yaşındayken meyve suyu ile civciv öldürmüşüm.
Bu civcivlerin çektiği nedir yaBen de küçükken 3 4 yaşındayken meyve suyu ile civciv öldürmüşüm.
Tabikide oynadım ama Xbox umu hiçbirşeye değişmemPs2 oynamadıysan tabii güzel gelir![]()
Aynı benim kafadansınAtari olaydı keşke şimdi
Ördek vuraydım .
Ps2 olaydı keşke .
Medusa keseydim .-.
Var bende atari. Orjinal değil ama çin malıAtari olaydı keşke şimdi
Ördek vuraydım .
Ps2 olaydı keşke .
Medusa keseydim .-.
Minatorun başını koparırken öyle zevk alıyordum ki .-.Aynı benim kafadansın
Ps2 olsaydı keşke Hydra'nın başını goparaydım![]()
Anlatma yaMinatorun başını koparırken öyle zevk alıyordum ki .-.
ps3Anlatma ya
Ps3 mü alsam diye düşünüyorum şimdi.Sence hangisini alayım ?![]()
ps3 alda ps2 de oyun bulman zor zaten . Ama konsoldada oyunlar çok pahalı (kutulu alırsan tabi(her türlü pahalı ama kutulu baya bi kitliyolar)). Fifa 15 200 tl kutulu . Aldım memnunum ama . Çok ya .Anlatma ya
Ps3 mü alsam diye düşünüyorum şimdi.Sence hangisini alayım ?![]()
Ps2 oyunları bol bende dert etme sen sakladım hepsinips3 alda ps2 de oyun bulman zor zaten . Ama konsoldada oyunlar çok pahalı (kutulu alırsan tabi(her türlü pahalı ama kutulu baya bi kitliyolar)). Fifa 15 200 tl kutulu . Aldım memnunum ama . Çok ya .
Söylemeyi unuttum artık ps2 de tam gitmiyor ps3 alman daha hayırlı olacaktır.Vatan bilgisayar da olması gerek.Sitesinden hangi bayiilerde bulunduğunu öğren ya da direk int. üzerinden sipariş et.
Bence Ps3 alsın.Ps2'nin artık hiçbir çekici özelliği kalmadı Ps3 diğerine kıyasla hem biraz daha güncel hem de biraz daha yararlı olacaktır diye düşünüyorum.Bütçe de ufak sıkıntılar olabilir.Sonuçta ps2 300 lira civarıyken ps3 800 lira falan.He, sürekli kullanan biriysen paraya kıyıp ps3 al.Ps3 alsın.![]()
daha antikalık zamanı için çok varOrda 1 tane sıfır eksik olmuş![]()
satarımÇok kazık ya
100 Tl'ye 0 el bulamaz mıyım ?![]()