Zurinqun
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Özele gel.anlamadım. neyse boşver ._. , çakırmadan indircemde yardım et ben bi (nokta nokta v.v.v.v.v.v) anlamam böyle herşeyini krucalamadıkca![]()
Özele gel.anlamadım. neyse boşver ._. , çakırmadan indircemde yardım et ben bi (nokta nokta v.v.v.v.v.v) anlamam böyle herşeyini krucalamadıkca![]()
Defde ayrica clan wslerde cok iyi bir silah. Ben atakta bile kullaniyordumİNDİRSEYDİN SANA DA ÇIKARDI!! HI-H!!!
Tamam. Afferin.
İksde zağ.
Kullanmasını biliyorsan en iyi yakın dövüş silahıdır kendisi.
Hak verdim sana ayrıca üzüldüm.![]()
Zamanında doğru saldırıyı yaparsan oyundaki en iyi silah.Defde ayrica clan wslerde cok iyi bir silah. Ben atakta bile kullaniyordum![]()
Başkalarına hava atmak için kullanıyorum zaten. xDSkin olarak güzel silah çıkmışta saldırısı yüksek değil be ya
CS +8
Death Scythe of Skeleton +11
Gate Breaker +11
Tabi süreliler 5 gün sonra bitecek haliyle 170k pen'in hepsini yiyeceğim gene.
BEN ŞANS İNSANIYIM ULEAAAYN BENİM YANIMA GELEN +9 ŞANS KAZANIYOR ULEAAYN!!Zorin'e Söyle Onun İçin Geliyorum ... Gullotine CS:GO'da Kniev Çıkma Şansı İle Nerdeyse Eşit ... Anca Ben 7 Günlük +2 Crow Çıkardım Be
Sans_hack.apkBEN ŞANS İNSANIYIM ULEAAAYN BENİM YANIMA GELEN +9 ŞANS KAZANIYOR ULEAAYN!!
.exe*Sans_hack.apk
Ooo Gökçe'ciğim S4'ü de mi bilirmiş. xDs4 demi oynuyodun![]()
Gel beraber oynayalım. xDhiç sorma favoriydim tmmıgünde 20 mesaj geliodu
![]()
Ben senin yerine yüklerim tmm mı. -__-yüklemeye üşeniorum tmmı![]()
Ben iOS'dan oynuyorum S4.Hayir benimki android icin O.o
Haram -,-Ben iOS'dan oynuyorum S4.
Hayır sevap bi kee -__-[DOUBLEPOST=1414873333,1414873298][/DOUBLEPOST]Haram -,-
Dalga geçiyor boşver ben de tm tşk öd deyip geçiyorum. -__-hristiyanlarda haram varmı ?