RedIsBack
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Wii U mu alayım 600 Tl'ye yoksa 500 TL'ye 3DS mi alayım gençler ?
Ama 3DS'te Sonic Boom 2d3DS iyi bence
O zaman wii al sonic boom u bilmiyordumAma 3DS'te Sonic Boom 2d![]()
Ayrıca oyunları daha güzel.Mesela Wii U'da Mario Kart 8 çıktı 3DS hala 7O zaman wii al sonic boom u bilmiyordum![]()
3DS mi Wii U mu ?Wii U'nun oyunları tuzludur.
Ama güzel alet.![]()
Wii U.Ayrıca oyunları daha güzel.Mesela Wii U'da Mario Kart 8 çıktı 3DS hala 7[DOUBLEPOST=1415384547,1415384515][/DOUBLEPOST]
3DS mi Wii U mu ?![]()
TimamHiçbirini alma bana Don't Starve al
Kendi sitesinden 299 dolara alacağımetiketlemen gereken kişiyi etiketlememişsin .s
500-600 tlye 3ds çok pahalı ben sana 250 - 300e rahat oyunlu bulurum
wii-u diyorsan istanbul da zor bulursun gidip shopto dan sipariş edersin gibime geliyor
sitesinden alırsan yağlı kazık gibi hissettirirKendi sitesinden 299 dolara alacağım
Peki hangisi daha işlevli ? Daha kullanışlı ve güzel.Bunu PSP oynamış ve çok sıkılmış biri olarak söylüyorum.Ve Wii U'da da PSP havası var.Kararsızım.He bir de taglist'e ekledim seni![]()
Yani beleş oyun bulamaz mıyım ?sitesinden alırsan yağlı kazık gibi hissettirir
ne tür oyun sevdiğine bağlı ben sadece 3d oyun oynarım diyorsan wiiu yok ben kuş bakışı görüntüsü hafif de olsa dandik oynarım diyorsan 3ds
wii-u nun görüntü kaliseti müthiş fakat 3ds görüntü kalitesi dnadik
psp havası yok psp gibi beleş oyun vermiyorlar fakat psp den daha ele oturan bir yapısı var
zamanın da bu nintendo oyunları takas işi ile uğraştım bilgim var nintendo eshop var psn yerine şöyle söyliyeyim 1-2 tane oyun var beleş bir tanesi aşırı dandik bir şey diğeri de gemi smilasyonu (bunlar oynanmaz) fakat nintendo kampanya yaptımı tam yapıyorYani beleş oyun bulamaz mıyım ?He bir de sende kaç tane Nintendo konsolu var ? Büyük bir koleksiyoncu gibi duruyorsun
![]()
Peki kaç tane konsola sahipsin ?zamanın da bu nintendo oyunları takas işi ile uğraştım bilgim var nintendo eshop var psn yerine şöyle söyliyeyim 1-2 tane oyun var beleş bir tanesi aşırı dandik bir şey diğeri de gemi smilasyonu (bunlar oynanmaz) fakat nintendo kampanya yaptımı tam yapıyor
örneğin gittin kutulu pokemon x aldın ve yeni konsol aldın bunlardan için de gift code çıkıyor ve nintendo diyor ki şu oyunlar listesin de oyun ve konsol kodu girene mario 3d land veriyor (zamanın da yaptım) yani kutulu oyun alarak bazı kampanyalara katılabilirsin