S
Sergunkorowakurwa
Ziyaretçi
Bipmiş atmış.Memduh sen daha ergenliğe girmedinki nerden biliyosun bunları ?
Bipmiş atmış.Memduh sen daha ergenliğe girmedinki nerden biliyosun bunları ?
Çocuk adam olMemduh sen daha ergenliğe girmedinki nerden biliyosun bunları ?
Abi özür dilerimÇocuk adam ol
Napican Keylogger mi atican?Çocuk adam ol
10 gbit saldırı yapar qweqweqweqweNapican Keylogger mi atican?
neyse uzatmıyacağım sen kazandın tebriklerAdamın yalan söylediği filan yok. Sesi ergenlikden ince olabilir ayrıca bandicamın ses ineltme sorunuyla ilgili pek çok şikayet var. Yani bunun yalan olmadığını anlayabiliriz.
Ses bir engel değil benceSesin fazla ince.
Videodaki tavirlarin olgunca degil
Kanal ismi kotu
Video girisi kotu
Giriste kamerayi niye oyle olumune salladin anlayamadim.
Sonuc: Fazla amatorsunuz. Video cekebilirsiniz ama yayinlamayin. Bosuna internetinizi yiyorsunuz.
Ses bir engel değil bence
Zaten yaşımın 12 olduğunu söylemiştim.Bir insan ilk yapışta her şeyi mükemmel yapmak zorunda değil bence.Yinede yorumun için teşekkürler
Niye ve.let demek istediğini anlamadım ama eğer ses problemi olmasaydı daha muhabbetli olabilirdi yinede teşekkürlerBen abiken ***** oyunlarını izlemeyi çok severdim. programlarla müziklerin sesini inceltirlerdi ya işte onları dinlerdim.
Kendimi ***** yerine koyarak düşündüm ve sesin video çekmede bir engel olmadığı kanısına vardım.
Mikrofonun arka plan sesini alıyor benimde alıyorben müzikle engel oluyorum ama güzel bir mic alarak başla
ilk 2 dk güzel güzel konuşuyorsun muhabbet ediyorsun sonrası yok malesefki 15 dk çekiyorsan 15 dk boyunca bol bol muhabbet edercesine konuşmalısın insanlar seni dinlerken sanki bir kankasıyla oyun muhabbeti yapıyormuş gibi hissetmeli
Bence yaşına göre özgüveni çekişi falan fistan 10 üzerinden 6 gideri var yani.
******* = v-e-l-e-t
Ben nerde kendimi popi sandım veya diğer kanalları taklit ettim.Lütfen söylepeki sen yalan söylemek zorundamısın kendini popi sanıp bütün youtube ünlülerini taklit etmek zorundamısın?
sana v-eletdedigim yokNiye ve.let demek istediğini anlamadım ama eğer ses problemi olmasaydı daha muhabbetli olabilirdi yinede teşekkürler
bu arkadaş sana böyle demiş diye biraz bu arkadaşı iğnelemek istedimhatanız 1- ve'let olman 2-türkçemizi berbat etmen 3- kalitenin 0 olması bunlar yeterli diye umuyorum.
Ben nerde kendimi popi sandım veya diğer kanalları taklit ettim.Lütfen söyle