- En iyi cevaplar
- 0
AB'ye girmenin şartlarından birinin de Euro kullanmak olduğunu biliyor muydun ?Çok komik bu yaptığın espiri yüzünden avrupa birliğine giremiyoruz aslında neden giremiyoruz la bir ara kokoreç yüzünden almadılar![]()
AB'ye girmenin şartlarından birinin de Euro kullanmak olduğunu biliyor muydun ?Çok komik bu yaptığın espiri yüzünden avrupa birliğine giremiyoruz aslında neden giremiyoruz la bir ara kokoreç yüzünden almadılar![]()
Neyse konuyu dağıtmayakÇok komik bu yaptığın espiri yüzünden avrupa birliğine giremiyoruz aslında neden giremiyoruz la bir ara kokoreç yüzünden almadılar![]()
Birdahakine artık :=)Pixeller çok keskin biraz yumuşatıp kalınlaştırsaydın eyiydi![]()
DenerimÇok başarılı çok iyide artık minecraft'dan başka gerçek figürler yapın.
Sağol çalışıyorum.Güzel ama geliştirilerbilir
Daha yeni başladım.Kollar olmamış,
Saçlar çok keskin olmuş,
Bulanık,
Gölgelendirme yok,
Pixel olduğu çok bariz az daha küçültebilirdin pixelleri.
Ohooo tavsiyeleri kaldıramıyorsan daha çok işin var.Daha yeni başladım.
Böyle profesyonelmiş gibi konuşuyorsun da senin bir eserini alalım Red bey...Ohooo tavsiyeleri kaldıramıyorsan daha çok işin var.
Adam bir şey demediki ?Ohooo tavsiyeleri kaldıramıyorsan daha çok işin var.
Ben profesyonelim demedim canım ^^Böyle profesyonelmiş gibi konuşuyorsun da senin bir eserini alalım Red bey...
Benim yazdığım cümlede nasıl olduda o sonuç çıktı?Ohooo tavsiyeleri kaldıramıyorsan daha çok işin var.
Daha ilk çalışmam nedir ? Tamam ilk çalışman olabilir.Ben sana öneri veriyorum,sen bana daha ilk çalışmam diye karşılık veriyorsun ?Benim yazdığım cümlede nasıl olduda o sonuç çıktı?
O cumlede ben nedense senin gibi algilamiyorum. Daha ilk çalışmam derken ben ordan geliştirme olacağını algılıyorumDaha ilk çalışmam nedir ? Tamam ilk çalışman olabilir.Ben sana öneri veriyorum,sen bana daha ilk çalışmam diye karşılık veriyorsun ?![]()
Eğer profesyonel değilsen hiç konuşma. ^^Ben profesyonelim demedim canım ^^
Hiç gerek yok. Her gelen cümle önemlidir her zaman.Eğer profesyonel değilsen hiç konuşma. ^^