Kaçıncı sınıftı bu arada senAma şimdi bitirirsem sonradan aklıma bitirmediğim bir ödev geldiğinde yapması daha kolay olur. zahmetsüz olur :'(
Kaçıncı sınıftı bu arada senAma şimdi bitirirsem sonradan aklıma bitirmediğim bir ödev geldiğinde yapması daha kolay olur. zahmetsüz olur :'(
7. Sınıf .-. Beni Lise 1'e almaları lazımdı. Akıl ile 1 sınıf, yaş ile 1 sınıf .-.Kaçıncı sınıftı bu arada sen![]()
Siz rahatsınız7. Sınıf .-. Beni Lise 1'e almaları lazımdı. Akıl ile 1 sınıf, yaş ile 1 sınıf .-.
Bizim sosyalciyi ne sanıyorsun sen :'( 11 yıl trakyada eğitim görevi yapmış .-. 1 ödev yapmadık, 2 sayfa daha gerisinden 3 defa .-. 3 kere tekrar edersen disiplin o_O (Bu bize acıdığı hali. Bizimle yaşıt bir oğlu var .-. Arada geliyor o da bizim okula .-.)Siz rahatsınız
Lisede uyarayım ödev yapmazsan
Aynı ödevden 2 tane istiyorlar.
O yüzden yapmak zorunda kalıyoruz.
Lisede disiplin suçu ödev yapmamak.
Bizim ortaokul hiç öyle değildi.Bizim sosyalciyi ne sanıyorsun sen :'( 11 yıl trakyada eğitim görevi yapmış .-. 1 ödev yapmadık, 2 sayfa daha gerisinden 3 defa .-. 3 kere tekrar edersen disiplin o_O (Bu bize acıdığı hali. Bizimle yaşıt bir oğlu var .-. Arada geliyor o da bizim okula .-.)
Bir sosyalci yapıyor zaten bunu. Diğerleri dediğin gibi .-.Bizim ortaokul hiç öyle değildi.
Ödev yapmayanı takmıyordu hocalar
Ders sırasında da takmıyor zaten
Dersi anlatıp çıkıyorlardı.
Demek ki bir sosyal öğretmeni sizi düşünüyor.Bir sosyalci yapıyor zaten bunu. Diğerleri dediğin gibi .-.
Demek ki sosyal öğretmeni gaddar ama sevecen .-.Demek ki bir sosyal öğretmeni sizi düşünüyor.
Demek ki bir sosyal öğretmeni öğrencilerin ona ettiği hakaretlere aldırmayarak sizin geleceğinizi düşünüyor ve sizi sıkı çalıştırıyor.Demek ki sosyal öğretmeni gaddar ama sevecen .-.
Hakaret nerede onu anlamadum :'(Demek ki bir sosyal öğretmeni öğrencilerin ona ettiği hakaretlere aldırmayarak sizin geleceğinizi düşünüyor ve sizi sıkı çalıştırıyor.
Sınıfta sadece sen yoksunHakaret nerede onu anlamadum :'(
Anne misin ? o_OBenim ufaklık bilir bunları belki sorayım.![]()
Babadır belki .-. Yada kardeşine ufaklık diyordur .-.Anne misin ? o_O