Ne Demeliyim .s

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Geçenlerde bi' kızı ekledim şimdi konuşuyoruz açacak konu bulamadım help pls. ;(​

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaşamanı anlattır.. Okula gidiyorsa falan onları sor.. Kendi ülkenden bahset.. İngilizcen ne kadar iyi bilmiyorum da espri yapabilirsin.. Yabancı bir kızla tonla konu bulursun konuşacak.. Türk kız daha zor..

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yaşamanı anlattır.. Okula gidiyorsa falan onları sor.. Kendi ülkenden bahset.. İngilizcen ne kadar iyi bilmiyorum da espri yapabilirsin.. Yabancı bir kızla tonla konu bulursun konuşacak.. Türk kız daha zor..
İngilizcem gerçekten iyi fakar grammerim berbat. xD

:sgül:

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nereli bu kız? O ülke hakkında konuş bak.. Ya da 1 günü nasıl geçirdiğini sor duruma göre dile getir.. Klasik soruları sor müziktir vs. Cart curt.. Sonra şu an oturduğu yerden foto iste.. Evini merak ettim falan de.. Ardından kamera açmaya kadar gider.. Ama acele etme.. Bu kız rahat belliki ağır ağır adım at.. Kamerayı açtırırsın..

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Nereli bu kız? O ülke hakkında konuş bak.. Ya da 1 günü nasıl geçirdiğini sor duruma göre dile getir.. Klasik soruları sor müziktir vs. Cart curt.. Sonra şu an oturduğu yerden foto iste.. Evini merak ettim falan de.. Ardından kamera açmaya kadar gider.. Ama acele etme.. Bu kız rahat belliki ağır ağır adım at.. Kamerayı açtırırsın..
Açmıştı zaten SS bile almıştım dur bulabilirsem koyacağım.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açtıysa fazla uzatma yeni avlar ara.. Bu da bi kenarda dursun.. Sanal alemde kız işi böyle..

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Açtıysa fazla uzatma yeni avlar ara.. Bu da bi kenarda dursun.. Sanal alemde kız işi böyle..
Yok kendisiyle çok güzel bi' biçimde konuşabiliyorum birazcık utangaç olduğumdan(biraz mı o.O) mikrofon açıp konuş(amıyorum)muyorum.
O da konuşmuyor. xD