Bearman - Steve's Reverge MineImator

IronWF

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar.Bugün ilk yaptığım wallpaper'i Bearman - Steve's Reverge wallpaperini paylaşıyorum.Görüşlerinizi belirtirseniz bundan sonraki wallpaperlerimi ona göre yaparım.İyi Günler.İyi Forumlar

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zindev,ben ve Daxter dışında forumda Cinema4D kullanan yok mu ? :(
Çok kötü olmuş.
Gerek ambiyans,gerek karakterler berbat.
1/10
1 puan yeni sürümden geldi :D

IronWF

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Zindev,ben ve Daxter dışında forumda Cinema4D kullanan yok mu ? :(
Çok kötü olmuş.
Gerek ambiyans,gerek karakterler berbat.
1/10
1 puan yeni sürümden geldi :D
kardes ilk wallpaperim ve mineimatoru ilk kullanışım neyden bahsediyorsun ? ilk kullanışımda nasıl duzgun bir ambians yakalayayım ? neyin kafasındasın ?[DOUBLEPOST=1417617005,1417616818][/DOUBLEPOST]
Arkaplanı biraz daha geliştir ve birkaç efekt fırlat oralara yapabiliyorsan.
tesekurler kardes

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardes ilk animasyonum ve mineimatoru ilk kullanışım neyden bahsediyorsun ? ilk kullanışımda nasıl duzgun bir ambians yakalayayım ? neyin kafasındasın ?[DOUBLEPOST=1417617005,1417616818][/DOUBLEPOST]
tesekurler kardes
Mine-Imator çok kolay bir program + ona animasyon değil wallpaper derler ^^
İstersen ilk "wallpaper"imi atayım sen bir oha ol gel.

IronWF

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İlla beni kibirli yapacaksınız he.
herkesi kendin gibi gormekte senin hatan.Herkes aynı düzeyde olsa forum diye bir sey olmazdı

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
herkesi kendin gibi gormekte senin hatan.Herkes aynı düzeyde olsa forum diye bir sey olmazdı
Forum ne için ? Tasarım için mi ? Sen çok yanlış gelmişin goçum.
Eleştiri yapıyoruz kaldıramıyorsun.Asıl siz oldukça yakında bu forum olmayacak ^^

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Gerçekten çok kibirlisin. Senin ilk wallpaper'ın da pek matah bir şey değildi. Programın getirdiği avantajlarla da övünmen ekstra saçma. Biraz daha saygılı ol insanların çalışmalarına. Sağa sola "berbat" yazarak kendini geliştiremezsin.

IronWF

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Forum ne için ? Tasarım için mi ? Sen çok yanlış gelmişin g**um.
Eleştiri yapıyoruz kaldıramıyorsun.Asıl siz oldukça yakında bu forum olmayacak ^^
forumun bir diğer amacıda insanların yaptıklarını paylaşmaları başkalarının önerilerini dinlemeleri ve sonunda başarılı bir üye olmalarını sağlamaktır.Bilişim Hizmetleri okuyorum istersen bana forumu öğretmeye kalkma ?[DOUBLEPOST=1417617565,1417617535][/DOUBLEPOST]
Gerçekten çok kibirlisin. Senin ilk wallpaper'ın da pek matah bir şey değildi. Programın getirdiği avantajlarla da övünmen ekstra saçma. Biraz daha saygılı ol insanların çalışmalarına. Sağa sola "berbat" yazarak kendini geliştiremezsin.
teşekkürler kardeş

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediğim gibi kibirli olduğumu kaç kez gördün ? Ben kendi wallpaperıma "süper,çok iyi" demiyorum.Ortalamaydı.Ben ambiyanstan bahsediyorum.Ambiyans berbat diyorum gelmiş burada "daha ilk kullanışım nasıl güzel bir ambiyans yakalayım,neyin kafasındasın ?" diye artistleniyor.Artiste bende artistlikle cevap verdim ^^
Çalışmalara saygılıyım.Emek veriyorlar.Bende berbat diyorum ? Sevmediğimi belirtiyorum olamaz mı ? Karşılığında "neyin kafasındasın ?" cevabını alıyorum sonuç olarak ta ben suçlu oluyorum vay be.Ne kadar adaletli Dünya ^^[DOUBLEPOST=1417617733,1417617663][/DOUBLEPOST]
forumun bir diğer amacıda insanların yaptıklarını paylaşmaları başkalarının önerilerini dinlemeleri ve sonunda başarılı bir üye olmalarını sağlamaktır.Bilişim Hizmetleri okuyorum istersen bana forumu öğretmeye kalkma ?[DOUBLEPOST=1417617565,1417617535][/DOUBLEPOST]
teşekkürler kardeş
Canım ben sana ambiyans kötü,karakterler kötü derken neyi kast ettim ? Daha güzel yapabilirsin dedim.Ama sen bana "neyin kafasındasın ?" cevabını verdin.Ben ne diyeyim şimdi ?

IronWF

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dediğim gibi kibirli olduğumu kaç kez gördün ? Ben kendi wallpaperıma "süper,çok iyi" demiyorum.Ortalamaydı.Ben ambiyanstan bahsediyorum.Ambiyans berbat diyorum gelmiş burada "daha ilk kullanışım nasıl güzel bir ambiyans yakalayım,neyin kafasındasın ?" diye artistleniyor.Artiste bende artistlikle cevap verdim ^^
Çalışmalara saygılıyım.Emek veriyorlar.Bende kötü diyorum ? Sevmediğimi belirtiyorum olamaz mı ? Karşılığında "neyin kafasındasın ?" cevabını alıyorum sonuç olarak ta ben suçlu oluyorum vay be.Ne kadar adaletli Dünya.[DOUBLEPOST=1417617733,1417617663][/DOUBLEPOST]
Canım ben sana ambiyans kötü,karakterler kötü derken neyi kast ettim ? Daha güzel yapabilirsin dedim.Ama sen bana "neyin kafasındasın ?" cevabını verdin.Ben ne diyeyim şimdi ?
kardeş rica diyorum çık yukarı yorumları baştan aşağı bir oku.Bu saatten sonra senin için yapacak başka bir şeyim daha olamaz.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Çalışmalara saygılıyım.Emek veriyorlar.Bende berbat diyorum ? Sevmediğimi belirtiyorum olamaz mı ? Karşılığında "neyin kafasındasın ?" cevabını alıyorum sonuç olarak ta ben suçlu oluyorum vay be.Ne kadar adaletli Dünya ^^[DOUBLEPOST=1417617733,1417617663][/DOUBLEPOST]
Boşver adam bu işlerde yeni ve forumda da bulunmamış belli. O her ne kadar kaba olsa da sen ona kibar davranmaya çalış. Doğru olan bu. Kim ne yaparsa yapsın sen doğruluğundan şaşma. Yorumunu yap ve git. Belli ki "berbat" demene kızmış.