_D_edeler Oyunda ile Mod Tanıtımı - Web Display

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onlara siz böyle dediğiniz için bu masumlarada kayıyor yalnız. İletişiminizi kesip yolunuza devam etseniz çokta iyi olur. Yapıyorlarsa yapsınlar. Sizene onlara karışıyorsunuz. Türkiyeyi rezil ediyor diyorsunuz odur budur diyorsunuz. Sizemi kaldı V*let dediğiniz çocuklara ana avrat sövmek. Sinirini bozuyorsa iletişimini kes bitti. Siz ne kadar çok onlarla uğraşırsanız onlarda sizlerle uğraşacaktır. 9 yaşında diye oyun oynayamaz mı ? Dalga geçemez mi ? Oyunu bozamaz mı ?. Siz onların patronumusunuz onlara karışıyorsunuz sus yapma *** yapma şunu şöyle *** sussan be *** gibi şeyler yazmak çok mu durumu düzeltir sizce ?.
Türkiyeyi rezil eden oyuncularmış. Onlara rezil diyenler rezilin ta kendisidir.
Bence.
Bak abicim şu yazdığın mesajdan onlardan birisiyle bile karşılaşmadığın belli oluyor amacım burada tartışma çıkartmak veya hakaret/küfür etmek değil sadece tepkimizi belirtmek daha doğrusu yapılan tepkiyi doğru bir biçim de anlatmak.
Sen şimdi Dünyaca bir oyun yarışmasına katılsan ve sana ''Türkiye de Oyunculuk'' türü bir soru sorsalar ne cevap vereceksin acaba?Farkında değilsiniz ama bu durum Türkiye de çizgiyi geçti.Çizgiyi geçen şey çocukların oyun oynaması ve video çekmesi değil hep yanlış anlıyorsunuz bizi.Çizgiyi aşan şey aşırı saygısız,küfürbaz,anlayışsız oyuncuların artması ve bu kişilerin geneli ilk okul çağında çocuklar çıkıyor haksız mıyım?Hangi Ülkede Orta okul veya İlk okul düzeyinde ki çocukların su gibi + 18 oyunları oynadıkları görülmüş Allah aşkına?

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ne ne ne Dalga geçemez mi ? bozamaz mı ? burada ne demek istedin ayrıca bir kaç örnek vereyim Wolfteam adlı oyunu abiler bastığı için oyundaki 1200tl lik çarı 600Tl ye sattım minecraftı abiler bastığı için 4ay minecraft oynamadım ve foruma girmedim bile sen hala kalkmış bana neyi söylüyorsun bunu sakın unutma abilerden çok büyük oyunculara ihtiyacımız var
Araya karışayım sen online oyun oynamaya 18 yaşında mı basladınkı küçük oyunculara laf atıyorsun. Oyun kitlesinin büyük cogunlugunu -15 olusturuyor.

Harikulade

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Araya karışayım sen online oyun oynamaya 18 yaşında mı basladınkı küçük oyunculara laf atıyorsun. Oyun kitlesinin büyük cogunlugunu -15 olusturuyor.
Fps oyunlarına 15 yaşında başladım doğruya doğru peki ayrıca sen 15 yaşında varmısın ufak bir bilgi oyuncuların çoğu 9-13 yaşındaki belki daha küçük abilerden oluşuyor

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her yaşa görelik online oyun var ama burada kaos yaratan şey genelde büyük kitlenin oynadığı +15'lik online oyunları 13 yaş altı insanların oynaması ve herkesi rahatsız etmesi işte sorun burada bunu tartışıyoruz biz şu an da.Ve her yaşa uygun oynanılan oyunlarda ilk çıktığı zaman ki saygı,sevgi ve hoş görü kavramının yok olmasını tartışıyoruz fakat siz her halde kişiye yönelik hakaret atmak gibi anlıyorsunuz yazdıklarımı.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak abicim şu yazdığın mesajdan onlardan birisiyle bile karşılaşmadığın belli oluyor amacım burada tartışma çıkartmak veya hakaret/küfür etmek değil sadece tepkimizi belirtmek daha doğrusu yapılan tepkiyi doğru bir biçim de anlatmak.
Sen şimdi Dünyaca bir oyun yarışmasına katılsan ve sana ''Türkiye de Oyunculuk'' türü bir soru sorsalar ne cevap vereceksin acaba?Farkında değilsiniz ama bu durum Türkiye de çizgiyi geçti.Çizgiyi geçen şey çocukların oyun oynaması ve video çekmesi değil hep yanlış anlıyorsunuz bizi.Çizgiyi aşan şey aşırı saygısız,küfürbaz,anlayışsız oyuncuların artması ve bu kişilerin geneli ilk okul çağında çocuklar çıkıyor haksız mıyım?Hangi Ülkede Orta okul veya İlk okul düzeyinde ki çocukların su gibi + 18 oyunları oynadıkları görülmüş Allah aşkına?
Olayı akışına bırak koçum.
ikimizde çok farklı konsuyoruz. Eğer o şeyleri yapan v*let oluyorsa bende v*letim yani oldu mu ? Karşılaştım değil bizzat benim yani. Oyunun akışını bozarım, insanları deli ederim , dürterim , oyunlarını engellerim. Hepsini yaparım. Keşke şu abi tabirini kullanmasanız.
Sizin düşünceniz sadece Türkiye dökülüyor kelimesi. Bacak kadar çocuğun Türkiyeye ne zararı var söyler misin ?

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olayı akışına bırak k**um.
ikimizde çok farklı konsuyoruz. Eğer o şeyleri yapan v*let oluyorsa bende v*letim yani oldu mu ? Karşılaştım değil bizzat benim yani. Oyunun akışını bozarım, insanları deli ederim , dürterim , oyunlarını engellerim. Hepsini yaparım. Keşke şu ***** tabirini kullanmasanız.
Sizin düşünceniz sadece Türkiye dökülüyor kelimesi. Bacak kadar çocuğun Türkiyeye ne zararı var söyler misin ?
O zaman sen sorunlu oluyorsun abiş :D
Bunu yapanlara neden abi deniyor diye soruyorsun acaba bu tip davranışları 5 yaşın da ki çocukların davranışlarıyla bire bir benzemesi sonucunda böyle bir kavram kullanılıyor olmasın abiş?Bak mesela dün ben bir sunucuda eş cinsel ile karşılaştım adam ile anlaştık eğlendik iyi vakit geçirdik sence bu nasıl bir ilişki ha?Ama bundan 2 gün evvel bir yabancı sunucuda bir Türk oyuncunun ''hile'' dediğini gördüm ve adama ''Neden Türkçe konuşuyorsun?Senin dediğini anlamaz ki bunların hepsi yabancı.'' dedim ve adamın cevabını buraya yazarsam küfürden uyarı yerim çünkü ''Sana ne *bib-bib-bib-bib-bib* ben belki anlamalarını istemiyorum *bib-bib-bib-bib* seni *bib-bib-bib*'' gibi bir mantıksız saçma ve daha ne diyeyim ben buna? Burada saçmalamıyorum ve atmıyorum adam bana direk bunu söyledi buna ne denir?Sadece küfür ile karşılık verilir ve insanlıktan çıkılar sen adama insanlıkla yaklaşıyorsun O sana King kong gökdeleni becermişse ben ne yapayım? Gibi mantıksızca saçma ve gereksiz tonlarca şeyi küfür ile beraber söylüyor.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman sen sorunlu oluyorsun abiş :D
Bunu yapanlara neden ***** deniyor diye soruyorsun acaba bu tip davranışları 5 yaşın da ki çocukların davranışlarıyla bire bir benzemesi sonucunda böyle bir kavram kullanılıyor olmasın abiş?Bak mesela dün ben bir sunucuda eş cinsel ile karşılaştım adam ile anlaştık eğlendik iyi vakit geçirdik sence bu nasıl bir ilişki ha?Ama bundan 2 gün evvel bir yabancı sunucuda bir Türk oyuncunun ''hile'' dediğini gördüm ve adama ''Neden Türkçe konuşuyorsun?Senin dediğini anlamaz ki bunların hepsi yabancı.'' dedim ve adamın cevabını buraya yazarsam küfürden uyarı yerim çünkü ''Sana ne *bib-bib-bib-bib-bib* ben belki anlamalarını istemiyorum *bib-bib-bib-bib* seni *bib-bib-bib*'' gibi bir mantıksız saçma ve daha ne diyeyim ben buna? Burada saçmalamıyorum ve atmıyorum adam bana direk bunu söyledi buna ne denir?Sadece küfür ile karşılık verilir ve insanlıktan çıkılar sen adama insanlıkla yaklaşıyorsun O sana King kong gökdeleni becermişse ben ne yapayım? Gibi mantıksızca saçma ve gereksiz tonlarca şeyi küfür ile beraber söylüyor.
Çok uzundu okumaya üşendimde
Abiş mabiş ne iş ?
Tiki erkek mi kesildin başımıza .s.s