Kebap'ı korumak sizin elinizde!

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Atwarda planlı hareket edin. Geridekiler saldırı öndekiler savunmaya ağırlık versin.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunların hepsi korktukları için yapılıyor.Siz şimdi murica da bir bankaya girseniz ve girdiğiniz de ise ''Selamunaleyküm!'' deseniz bütün herkes ellerini havaya kaldırır ve yere usulca eğilirler.Olay budur arkadaşlar korktukları için yapıyorlar bunca korkaklık işlerini.Ve müslüman olmayıp kendilerini bir kaç laf ile müslümanmış gibi gösterip masumları katledenleri ve müslümana bakarak İslamiyeti yargılayanları da unutmamak lazım hepsi onların ve cahillerin yüzünden oldu.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Atwar'a ben de uçuyorum ama ilk defa kullanacağım söyleyeyim.
1-2 tur oyna şimdi :D
Hatta gelin açalım şu an bi oda.[DOUBLEPOST=1417885326,1417885277][/DOUBLEPOST]
Bunların hepsi korktukları için yapılıyor.Siz şimdi murica da bir bankaya girseniz ve girdiğiniz de ise ''Selamunaleyküm!'' deseniz bütün herkes ellerini havaya kaldırır ve yere usulca eğilirler.Olay budur arkadaşlar korktukları için yapıyorlar bunca korkaklık işlerini.Ve müslüman olmayıp kendilerini bir kaç laf ile müslümanmış gibi gösterip masumları katledenleri ve müslümana bakarak İslamiyeti yargılayanları da unutmamak lazım hepsi onların ve cahillerin yüzünden oldu.
Korktukları için Amerikanları bile çağırıp 15 e 6 deliyorlar :D
Korktukları için bana ve bi arkadaşa IP ban atıyorlar :p

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ama çoğunun gerçek olaylardan haberi yok eski sunucunun birinde biriyle tanışmıştım adını tam hatırlamıyorum /*hiç hatırlamıyor*/ yıllarca o sunucuda oynuyormuş yetkililerden biri, başkalarıyla konuşurken türkleri müslümanları özellikle müslümanları daha çok terorist vs olarak görüyorlar.
Böyle görmelerinin nedenide çocukken olan eğitim ve yanlış haberler
Ana okulu yaşlarındaki çocuklara türkleri müslümanları arapları barbar olarak gösteriyorlar, çıkan haberlerin çoğu değiştirilmiş haberler okuduğunuzda gerçek sonuca çıkıyor ama anlatım şekli ve sonuca gidişi filan apayrı.
Haberlerin neredeyse hepsi müslüman ülkelerdeki savaşlar eylemler vb şeyler, şimdi hiç türkiyeyi vs yerleri görmemiş birinin korkması normal okadar tuhaf karşılamamak lazım.
Tl;dr : her şey amerikanın oyunları