LokumReyiz
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
hayır! direneceğiz. Pakistanlı bir müttefiğimiz ve Portekizli olası müttefiğimiz var! Türktür, Araptır, Lazdır, Çerkezdir koruyacağız ulan kebabı!Yenüldük. Atmün bize ban attu![]()
hayır! direneceğiz. Pakistanlı bir müttefiğimiz ve Portekizli olası müttefiğimiz var! Türktür, Araptır, Lazdır, Çerkezdir koruyacağız ulan kebabı!Yenüldük. Atmün bize ban attu![]()
bkn: google atwar haçk yazan eren in sayfayı kapatıp gürlemesine neden olan mesaj.hayır! direneceğiz. Pakistanlı bir müttefiğimiz ve Portekizli olası müttefiğimiz var! Türktür, Araptır, Lazdır, Çerkezdir koruyacağız ulan kebabı!
atWar adresini bir koparayım orduları Yunanistan'a atacağım.bkn: google atwar haçk yazan eren in sayfayı kapatıp gürlemesine neden olan mesaj.
atWar değil de değişik olsaydı plan hazırdı bende[DOUBLEPOST=1417884384,1417884347][/DOUBLEPOST]Atwarda planlı hareket edin. Geridekiler saldırı öndekiler savunmaya ağırlık versin.
Atwar'a ben de uçuyorum ama ilk defa kullanacağım söyleyeyim.atWar değil de değişik olsaydı plan hazırdı bende[DOUBLEPOST=1417884384,1417884347][/DOUBLEPOST]![]()
sen üye olsana[DOUBLEPOST=1417884530,1417884497][/DOUBLEPOST]Atwar'a ben de uçuyorum ama ilk defa kullanacağım söyleyeyim.
Oldum UtkZKN benim zaten.sen üye olsana
1-2 tur oyna şimdiAtwar'a ben de uçuyorum ama ilk defa kullanacağım söyleyeyim.
Korktukları için Amerikanları bile çağırıp 15 e 6 deliyorlarBunların hepsi korktukları için yapılıyor.Siz şimdi murica da bir bankaya girseniz ve girdiğiniz de ise ''Selamunaleyküm!'' deseniz bütün herkes ellerini havaya kaldırır ve yere usulca eğilirler.Olay budur arkadaşlar korktukları için yapıyorlar bunca korkaklık işlerini.Ve müslüman olmayıp kendilerini bir kaç laf ile müslümanmış gibi gösterip masumları katledenleri ve müslümana bakarak İslamiyeti yargılayanları da unutmamak lazım hepsi onların ve cahillerin yüzünden oldu.
Anlasa idim oynayacaktım ama. Aç oda bağlantı da at ben uçarım.1-2 tur oyna şimdi
Hatta gelin açalım şu an bi oda.
Ama çoğunun gerçek olaylardan haberi yok eski sunucunun birinde biriyle tanışmıştım adını tam hatırlamıyorum /*hiç hatırlamıyor*/ yıllarca o sunucuda oynuyormuş yetkililerden biri, başkalarıyla konuşurken türkleri müslümanları özellikle müslümanları daha çok terorist vs olarak görüyorlar.Bunların hepsi korktukları için yapılıyor.Siz şimdi murica da bir bankaya girseniz ve girdiğiniz de ise ''Selamunaleyküm!'' deseniz bütün herkes ellerini havaya kaldırır ve yere usulca eğilirler.Olay budur arkadaşlar korktukları için yapıyorlar bunca korkaklık işlerini.Ve müslüman olmayıp kendilerini bir kaç laf ile müslümanmış gibi gösterip masumları katledenleri ve müslümana bakarak İslamiyeti yargılayanları da unutmamak lazım hepsi onların ve cahillerin yüzünden oldu.