GameMakeri forumdakiler neden sevmiyor?

System32

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Game Maker Studio ile geliştirilen çok başarılı bir oyun yapılıyor şu anda ve GML'i akıllıca kullanırsan güzel sonuçlar elde edebilirsin kardeşim. Game Maker: Studio TAMAMEN ÜCRETSİZ sadece mobil versiyon çıkarmak istiyorsan ücretli. Siz gidip de Examples klasörünü incelerseniz hiçbir şey söyleme hakkınız olmaz.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Game Maker Studio ile geliştirilen çok başarılı bir oyun yapılıyor şu anda ve GML'i akıllıca kullanırsan güzel sonuçlar elde edebilirsin kardeşim. Game Maker: Studio TAMAMEN ÜCRETSİZ sadece mobil versiyon çıkarmak istiyorsan ücretli. Siz gidip de Examples klasörünü incelerseniz hiçbir şey söyleme hakkınız olmaz.
Examples ? Kullanmadim mi saniyorsun ? Oyun yapmaya bile caliatim, gml en rezalet dil ve gm en ise yaramaz oyun yapma programi <_<

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
hem yapması zor çekdiğin çileye yazık birde hiç gelemem ben işle işlere animasyonu ayarla şunu yap bunu yap ver parasını el birtane engine veya bul yap istediğin oyunu sonra gelişirsin kodlarsın yaparsın kendi oyununu

System32

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öğrendikten sonra hiç fena sonuçlar çıkmıyor.

GML en rezalet dil?! Ücretsiz bir yazılımı Unreal Engineyle falan karşılaştırmayalım.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Öğrendikten sonra hiç fena sonuçlar çıkmıyor.

GML en rezalet dil?! Ücretsiz bir yazılımı Unreal Engineyle falan karşılaştırmayalım.
Ucretsiz ? Ucretsiz surumu ile cacik bile yapamazsin. Ya para v2receksin ya da c ile kendin kodlayacaksin.
en guzeli directX ogrenip kendi engineini yapmak ama neyse <_<

System32

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ucretsiz ? Ucretsiz surumu ile cacik bile yapamazsin. Ya para v2receksin ya da c ile kendin kodlayacaksin.
en guzeli directX ogrenip kendi engineini yapmak ama neyse <_<
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu siteye gir ve aşağıdaki sürüm karşılaştırmalarına bak. Dikkatli bakarsan Standard versiyonunda Unlimited Resources'ın işaretli olduğunu görürsün.
Sadece Team özelliği, telefona versiyon çıkartma gibi özellikler yok.