Türkler Kim mi?

Skaduush

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşte hep burdan kaybediyorsunuz bütün halkımızın şöyle bir lafı vardır "Biz osmanlı torunuyuz onlarca şeyin üstesinden geldik bunuda altederiz" vs vs, lütfen artık çağ değişti önümüze bakmamız lazım geçmişte olan bir şey şimdi hiçkimseye bir şey kazandırmaz
Anlatmak İstedeğimi Anlamamışsın Ben Sana Geçmişte Takıl Kal Demiyorum Geçmişinden Ders Al Diyorum.Bir Daha Kurtuluş Savaşı Yaşamayalım Diye.Fakat Nafile Tek Düşündüğü Şey Bel Atı Olan Bir Millet yolunda Gidiyoruz.Geleneklerimiz,Kültürümüz Yozlaşıyor.(Düşüncelerim)

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ama geçmişiyle ecdadiyla gurur duymayan millet nasıl ilerleyebilir? Evet çağ değişti değiştirende Fatih sultan mehmet'i Yeni çağ'a geçiş yeni çağ'i kapatıp yakın çağı açanda fransız manyaklığıydı. Evet artik kaba kuvvet'in önem'i yok fakat türkler güçlüler mi sadece zeki insanlari yok mu hilal taktiğini çinliler mi düşündü yoksa veya ilk uçan hazerfen. namideğer haritaci PİRİ Reis?
Anlatmak İstedeğimi Anlamamışsın Ben Sana Geçmişte Takıl Kal Demiyorum Geçmişinden Ders Al Diyorum.Bir Daha Kurtuluş Savaşı Yaşamayalım Diye.Fakat Nafile Tek Düşündüğü Şey Bel Atı Olan Bir Millet yolunda Gidiyoruz.Geleneklerimiz,Kültürümüz Yozlaşıyor.(Düşüncelerim)
Tabi o konuda haklısınız her milletin tarihini koruması gerekli ama bizim halkımız kolay olanı yani geçmişi örnek almayı seçtiğinden böyle kalıyoruz.