I
Iskefiyeli18
Ziyaretçi
Tamam yani güzel bir tarihimiz olabilir, gurur duyuyorum evet, ama günümüze bakacak olursak, utanmamak elde değil. Devamı siyasete giriyor. Anlayan anlar zaten.
Birinin g*tünde kıllar çıkmaya başlamış ama neyse ^^Tamam yani güzel bir tarihimiz olabilir, gurur duyuyorum evet, ama günümüze bakacak olursak, utanmamak elde değil. Devamı siyasete giriyor. Anlayan anlar zaten.
Buyur canım? Özelden daha detaylı anlatabilirsin.Birinin g*tünde kıllar çıkmaya başlamış ama neyse ^^
Senden bahsetmiyorum .sBuyur canım? Özelden daha detaylı anlatabilirsin.
Jeton şimdi düştü*Senden bahsetmiyorum .s
Anlayan anladı .s
haklısın ._.Başlığı ilk gördüğümde aklımdan şunlar geçti: türkler kimmi ?>küfür eden hack açan, sen beni tanıyonmu ln diyen fln)
Ama buda güzel.
Türk v*letlerden bahsetmek istedin galiba.Başlığı ilk gördüğümde aklımdan şunlar geçti: türkler kimmi ?>küfür eden hack açan, sen beni tanıyonmu ln diyen fln)
Ama buda güzel.
Hiç anlamayacaksın sandım .sJeton şimdi düştü*
Yav bugün tf2'de bir Türk serverine girdim. Adamı spy sandım 2 el scattergun ile ateş ettim. Çocuk diyo ki "Ne vuruyon a&#%@#* kodumun.". İncecik sesiyle maks. 11 yaşındaki çocuk gelmiş küfür ediyor. Bende sesimi 1 db kalınlaştırıp en az 16 yaşında hissettiren sesimle(ego) çocuğa Report edeceğimi söyleyince abi çekmeye başladı. ._. Ana babaları bunlara küfretmeyi ve zorda kalınca yalakalığı öğretiyor herhalde. Bize ailemiz küfretmemeyi ve hakkımızı savunmayı öğretmiştir halbuki.
Bizi hintlilerle de karıştırıyorlar onu unutmuşsun bak.Bunlar varken bence o utanan kişinin üstüne çok fazla gitmemek lazım, türklüğü geçmişi hatırlatarak değil gelecek için bir icraat gerçekleştirerek yapın.
- Türklerin arap sayılması
- Bütün arapların ve müslümanların terorist olarak tanınması
- Herhangi bir tartışmada sürekli geçmişteki şeyleri anlatıp flood yapanlar