Türkler Kim mi?

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Tamam yani güzel bir tarihimiz olabilir, gurur duyuyorum evet, ama günümüze bakacak olursak, utanmamak elde değil. Devamı siyasete giriyor. Anlayan anlar zaten.

NitradoIEmre

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Başlığı ilk gördüğümde aklımdan şunlar geçti: türkler kimmi ?>küfür eden hack açan, sen beni tanıyonmu ln diyen fln)
Ama buda güzel.[DOUBLEPOST=1418850243,1418850207][/DOUBLEPOST]
Başlığı ilk gördüğümde aklımdan şunlar geçti: türkler kimmi ?>küfür eden hack açan, sen beni tanıyonmu ln diyen fln)
Ama buda güzel.
haklısın ._.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yav bugün tf2'de bir Türk serverine girdim. Adamı spy sandım 2 el scattergun ile ateş ettim. Çocuk diyo ki "Ne vuruyon a&#%@#* kodumun.". İncecik sesiyle maks. 11 yaşındaki çocuk gelmiş küfür ediyor. Bende sesimi 1 db kalınlaştırıp en az 16 yaşında hissettiren sesimle(ego) çocuğa Report edeceğimi söyleyince abi çekmeye başladı. ._. Ana babaları bunlara küfretmeyi ve zorda kalınca yalakalığı öğretiyor herhalde. Bize ailemiz küfretmemeyi ve hakkımızı savunmayı öğretmiştir halbuki.

Benim sesim kalınlaştırmadan öyle hissettiriyor havan kime B)

NitradoIEmre

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu ses kalınlastırma ne is son günler çok duyuyorum o.o aç mikrofonu konus iste.Ne oynuyon sesinle.Yeni nesil olmamıs o.o

Moderatör tarafından düzenlendi:

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
  • Türklerin arap sayılması
  • Bütün arapların ve müslümanların terorist olarak tanınması
  • Herhangi bir tartışmada sürekli geçmişteki şeyleri anlatıp flood yapanlar
Bunlar varken bence o utanan kişinin üstüne çok fazla gitmemek lazım, türklüğü geçmişi hatırlatarak değil gelecek için bir icraat gerçekleştirerek yapın.
Bizi hintlilerle de karıştırıyorlar onu unutmuşsun bak. :(
Bir de bize terörist diyorlar müslümanız diye adamlara Dubai diye sorunca tık cevap yok. Wut?

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Aslında gerçekten de biz Dünya'ya hükmetmiş, güçlü bir milletiz. Ve Dünya'nın da tamamına sahip olma kapasitesine de sahiip(tik).

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Siyaset konuşmak yasak olmasa .s[DOUBLEPOST=1418901503,1418901294][/DOUBLEPOST]Türkiye'de yaşamamak en iyisi şu an için. Ha bir gün biri başa geçer ülkeyi toparlar o zaman dönersiniz tabi ölmüş olmassanız.