Yepyeni Bir Sunucu

Sizce Nasıl Olur, Oynar Mısınız ?

• Güzel Olur, Oynarım.

• Hayır Oynamam, Kötü Olur.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bunu 10 günde yaparım herşeyini ama oyuncuların rol yapmasını sağlayamam :|
Yaş kitlesinden kaynaklanıyor :S

Rolsel ortamı sağlarım.Herşeyini yaparım. Ama 10 günü bırak 10 ayda zor yaparım :(
Aynen, bayağı emek ister.
La benim fikrimin benzeri bu :D

Kalbimi kırıyorsun :( Daha geçen gün oynarım hatta özel eklenti yaparım dediğin sunucu şimdi seni bıktırdı mı ? Öyle olsun ^^
Nasıl la ? Hiç böyle bir konu görmedim ? Veya bir tartışma ?

Keşke her şey söylendiği kadar kolay olsa.
Aynen.
Yaparim ama hep ayni konsept cidden sikiyor :S
"Sıkıyor" demek istedin heralde :D Türkiye'deyiz ve Türkçe karakterler kullanıyoruz :D Lütfen "i" harfini kullanma :D
Sıkıyor ama bu konsepti ilk bulan bendim :D Herkes özenti olmuş :D
Senin konsepte de bakabilir miyiz ?

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Yaş kitlesinden kaynaklanıyor :S

Aynen, bayağı emek ister.

Nasıl la ? Hiç böyle bir konu görmedim ? Veya bir tartışma ?

Aynen.

"Sıkıyor" demek istedin heralde :D Türkiye'deyiz ve Türkçe karakterler kullanıyoruz :D Lütfen "i" harfini kullanma :D

Senin konsepte de bakabilir miyiz ?
Arkadaşım tabletten yazıyorum ve ı harfi klavyesinde yok :S

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
:)
Gençler oraya ben adımı yaz demedim yanlış anlaşılmasın arkadaş kendi yazmış, teşekkür ediyorum.[DOUBLEPOST=1419165003,1419164869][/DOUBLEPOST]Bu arada genç beni steamden skypeden ekle
steam sergun26
skype sergun2622

kejdurapa_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
fikir güzel ama pluginlerle yapmak büyük sıkıntı tabi bir kaç yol biliyorum ama sıkıntılı olabiliyor
ve minecraft ın silaha uyumlu olmaması daha büyük bir sorun oluyor ve 2. dünya savaşı olduğu için süngü top havan topu tank gibi tonlarca şeyler lazım modsuz olmayacağı çok belli tabi ülke savaşları diyip belirli silahlar eklersiniz dünya savaşından kurtulursunuz ve ülke savaşı belirsiz bir şey olduğu için içeriği belirlemek daha mantıklı olur

Sıkıyor ama bu konsepti ilk bulan bendim :D Herkes özenti olmuş :D
bende orta çağ RPG yi buldum öyle şey mi olur abi
ama ben server açsam herkes bir şeyler çalar :D
benim projede alışılmışın dışında çok şey var istediğim hikayeyi detaylıca oturmasını sağlaya bilirim :)

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
fikir güzel ama pluginlerle yapmak büyük sıkıntı tabi bir kaç yol biliyorum ama sıkıntılı olabiliyor
ve minecraft ın silaha uyumlu olmaması daha büyük bir sorun oluyor ve 2. dünya savaşı olduğu için süngü top havan topu tank gibi tonlarca şeyler lazım modsuz olmayacağı çok belli tabi ülke savaşları diyip belirli silahlar eklersiniz dünya savaşından kurtulursunuz ve ülke savaşı belirsiz bir şey olduğu için içeriği belirlemek daha mantıklı olur

bende orta çağ RPG yi buldum öyle şey mi olur abi
ama ben server açsam herkes bir şeyler çalar :D
benim projede alışılmışın dışında çok şey var istediğim hikayeyi detaylıca oturmasını sağlaya bilirim :)
Evet haklısın, 1-2 modla yapılamayacak şeyler, çok emek ister.