Yaparim ama hep ayni konsept cidden sikiyorLa benim fikrimin benzeri bu
Kalbimi kırıyorsunDaha geçen gün oynarım hatta özel eklenti yaparım dediğin sunucu şimdi seni bıktırdı mı ? Öyle olsun ^^
Sıkıyor ama bu konsepti ilk bulan bendimYaparim ama hep ayni konsept cidden sikiyor![]()
Yaş kitlesinden kaynaklanıyorBen bunu 10 günde yaparım herşeyini ama oyuncuların rol yapmasını sağlayamam :|
Tam tersü.
Aynen, bayağı emek ister.Rolsel ortamı sağlarım.Herşeyini yaparım. Ama 10 günü bırak 10 ayda zor yaparım![]()
Nasıl la ? Hiç böyle bir konu görmedim ? Veya bir tartışma ?La benim fikrimin benzeri bu
Kalbimi kırıyorsunDaha geçen gün oynarım hatta özel eklenti yaparım dediğin sunucu şimdi seni bıktırdı mı ? Öyle olsun ^^
Aynen.Keşke her şey söylendiği kadar kolay olsa.
"Sıkıyor" demek istedin heraldeYaparim ama hep ayni konsept cidden sikiyor![]()
Senin konsepte de bakabilir miyiz ?Sıkıyor ama bu konsepti ilk bulan bendimHerkes özenti olmuş
![]()
Her şeyi özenti sanan çocuklar yetişiyor bu ülkedeSıkıyor ama bu konsepti ilk bulan bendimHerkes özenti olmuş
![]()
Arkadaşım tabletten yazıyorum ve ı harfi klavyesinde yokYaş kitlesinden kaynaklanıyor
Aynen, bayağı emek ister.
Nasıl la ? Hiç böyle bir konu görmedim ? Veya bir tartışma ?
Aynen.
"Sıkıyor" demek istedin heraldeTürkiye'deyiz ve Türkçe karakterler kullanıyoruz
Lütfen "i" harfini kullanma
Senin konsepte de bakabilir miyiz ?
Çünkü daha yenisinNasıl la ? Hiç böyle bir konu görmedim ? Veya bir tartışma ?
Her şeyi özenti sanan çocuklar yetişiyor bu ülkede![]()
Tanışma konuma baksaydın yeni miyim öğrenirdinÇünkü daha yenisin
![]()
bende orta çağ RPG yi buldum öyle şey mi olur abiSıkıyor ama bu konsepti ilk bulan bendimHerkes özenti olmuş
![]()
Evet haklısın, 1-2 modla yapılamayacak şeyler, çok emek ister.fikir güzel ama pluginlerle yapmak büyük sıkıntı tabi bir kaç yol biliyorum ama sıkıntılı olabiliyor
ve minecraft ın silaha uyumlu olmaması daha büyük bir sorun oluyor ve 2. dünya savaşı olduğu için süngü top havan topu tank gibi tonlarca şeyler lazım modsuz olmayacağı çok belli tabi ülke savaşları diyip belirli silahlar eklersiniz dünya savaşından kurtulursunuz ve ülke savaşı belirsiz bir şey olduğu için içeriği belirlemek daha mantıklı olur
bende orta çağ RPG yi buldum öyle şey mi olur abi
ama ben server açsam herkes bir şeyler çalar
benim projede alışılmışın dışında çok şey var istediğim hikayeyi detaylıca oturmasını sağlaya bilirim![]()
dediğim gibi bir kaç fikrim var ama söylersem abanırlar kendi projemde olan bir şey olmasa deli gibi anlatırdım ince ayrıntısına varana kadarEvet haklısın, 1-2 modla yapılamayacak şeyler, çok emek ister.
Özelden açayım oradan söyle ? Veya forumdan ?dediğim gibi bir kaç fikrim var ama söylersem abanırlar kendi projemde olan bir şey olmasa deli gibi anlatırdım ince ayrıntısına varana kadar![]()
oha adam mesajı kapatmış neyse başlat konuşma 1 2 tüyo vereyimÖzelden açayım oradan söyle ? Veya forumdan ?