Eren | burnsben

burnsben

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Selam dostlar!
Ben bu foruma katılalı çok uzun bir süre olmadı.Ama şimdiden sizlere ve foruma alıştım(ısındım).
Öncelikle kendimi tanıtayım.
Adım Eren,
Oyunlarda genellikle ismim burnsben'dir,
Yaşım 20,
Yazılım Mühendisliği Bölümü'nü okuyorum.
Genellikle oynadığım oyunlar:
- Minecraft
- League of Legends
- Battlefield 4 (Multiplayer tercihim.)
- Metin 2 (Eskidi ama savaşları hala zevkli.)
- Assassin's Creed (UNITY hariç serisini bitirdim.)
Genellikle izlediğim diziler/filmler/animeler:
- One Piece
- Death Note
- Game of Thrones
- Family Guy
- South Park
- Supernatural
- Doctor Who
- How I Met Your Mother
Genellikle uğraştığım sporlar:
- Tenis
- Masa Tenisi
- Basketbol
Gelecekte düşündüğüm meslek Yazılım Programcılığı'dır.Yada ilgili olan meslekler olabilir.
Forumda küfür veya argo kelimeler kullanmam.
Terbiyeliyimdir,ahlaklıyımdır ve asla din,ırk,dil ayrımı yapmam.Herkesi kardeşim olarak görürüm.

Asla kin tutmam.
Burcum aslandır.
Benden bu kadar arkadaşlar,
Eğer sizin eklememi istediğiniz bir şey veya tavsiyeleriniz varsa çekinmeden söyleyebilirsiniz.
Lütfen sizde kendinizi bana kısaca tanıtın ki siz beni, ben de sizi tanıyayım.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Foruma hoşgeldin ben de Gürkan İkizler burcuyum 14 yaşındayım.
Mesleğim quickscoper ve amatör noscoper xD
İlgi alanlarım ilgimi çeken her şey. ^^
Yabancı dizi izlerim How I Met Your Mother'i de beğenerek izliyorum. xD Ayrıca Ellen Degeneres show programını takip ederim. ^^
Anime de çok çok severim şu an devam ettiğim animeler; Naruto, Akame ga Kill!, Golden Time, Infinite Stratos, Tonari no Kaibutsu-kun.
Ayrımcılık yapmıyorsan bendensin. B)
Her zaman nightcore dinlerim. Nightcore manyağıyım. Onun yanında dubstep, remix, drumstepsiz duramam. Electro muzik de severim.
Genellikle oynadığım oyunlar Garry's Mod, CS:GO, S.K.I.L.L., ve Minecraft'tır. Fazla oyun oynamam dikkatimi az oyuna veririm.
İnsan psikolojisine meraklıyım okursam eğer insan psikolojisi üzerine okumayı düşünüyorum ve insan psikolojisi hakkında az çok bilgim var.
Psişik güçler (telekinezi) ile uğraşıyorum 3-4 aydır bi' süre ara vermiştim tekrar merak sardım.

Hereyse foruma tekrar hoşgeldin kuralları okumayı unutma. ^^

burnsben

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Keşke kendini kısaca tanıtsaydın...
Hoşbulduk kardeş[DOUBLEPOST=1419181965,1419181893][/DOUBLEPOST]
Foruma hoşgeldin ben de Gürkan İkizler burcuyum 14 yaşındayım.
Mesleğim quickscoper ve amatör noscoper xD
İlgi alanlarım ilgimi çeken her şey. ^^
Yabancı dizi izlerim How I Met Your Mother'i de beğenerek izliyorum. xD Ayrıca Ellen Degeneres show programını takip ederim. ^^
Anime de çok çok severim şu an devam ettiğim animeler; Naruto, Akame ga Kill!, Golden Time, Infinite Stratos, Tonari no Kaibutsu-kun.
Ayrımcılık yapmıyorsan bendensin. B)
Genellikle oynadığım oyunlar Garry's Mod, CS:GO, S.K.I.L.L., ve Minecraft'tır. Fazla oyun oynamam dikkatimi az oyuna veririm.
İnsan psikolojisine meraklıyım okursam eğer insan psikolojisi üzerine okumayı düşünüyorum ve insan psikolojisi hakkında az çok bilgim var.
Psişik güçler (telekinezi) ile uğraşıyorum 3-4 aydır bi' süre ara vermiştim tekrar merak sardım.

Hereyse foruma tekrar hoşgeldin kuralları okumayı unutma. ^^
Nesneleri havaya kaldırabiliyor musun ? Yada havasız bir fanusun içinde kağıdı döndürebiliyor musun ?

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Keşke kendini kısaca tanıtsaydın...
Hoşbulduk kardeş[DOUBLEPOST=1419181965,1419181893][/DOUBLEPOST]
Nesneleri havaya kaldırabiliyor musun ? Yada havasız bir fanusun içinde kağıdı döndürebiliyor musun ?
O konular hakkında henüz amatörüm. Umudumu kesmiştim inancımı tamamen yok ettim. Fakat inancım geri geldi başaracağıma inanıyorum hedefim az da olsa insanlar tarafından tanınmak.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Videolarını forumda yayınlayarak forumda ün kazanabilirsin.
Video işiyle uğraşmıyorum video da çekmek aklıma hiç gelmemişti.
Dediğim gibi şu an pek beceremiyorum ve de çevremde telekineziyle uğraşan insanlar yok sınıftakilere anlatığımda "mal mısın lan sen onlara mı inanıyon" gibi cahilce cevaplar alyorum o yüzden de tek başıma çalışma yapmak zorunda kalıyorum birisiyle yapsam daha iyi olacakmış gibi bi' his var içimde ama mağlum asosyel bir insanım fazla tanıdığım yok (gerçek hayatta) varsa da telekineziyle ilgilenen yok internetten alabildiğim kadar doğru ve kaynağı sağlam bilgiler almaya çalışıyorum.
++ Sınıfta tek cahil olmayan insan benim*

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Huşgeldin VI.Eren

Adım Eren,
Oyunlarda genellikle ismim erenbulbul'dir,
Yaşım 14,
okuyorum.
- Minecraft
- League of Legends
- Death Note
- Family Guy
- South Park
- Supernatural
- Doctor Who
- Masa Tenisi
- Basketbol
Gelecekte düşündüğüm meslek uzay bilimleri'dır.Yada ilgili olan meslekler olabilir.
Terbiyeliyimdir,ahlaklıyımdır ve asla din,ırk,dil ayrımı yapmam.Herkesi kardeşim olarak görürüm.
Asla kin tutmam.
Burcum aslandır.
Eğer sizin eklememi istediğiniz bir şey veya tavsiyeleriniz varsa çekinmeden söyleyebilirsiniz.

burnsben

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Huşgeldin VI.Eren

Adım Eren,
Yaşım 14,
okuyorum.
- Minecraft
- League of Legends
- Death Note
- Family Guy
- South Park
- Supernatural
- Doctor Who
- Masa Tenisi
- Basketbol
Gelecekte düşündüğüm meslek uzay bilimleri'dır.Yada ilgili olan meslekler olabilir.
Asla kin tutmam.
Burcum aslandır.
Güzel anlatım tebrikler :)

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Huşgeldin VI.Eren

Adım Eren,
Yaşım 14,
okuyorum.
- Minecraft
- League of Legends
- Death Note
- Family Guy
- South Park
- Supernatural
- Doctor Who
- Masa Tenisi
- Basketbol
Asla kin tutmam.
Burcum aslandır.
ÖZENTİ!!! xD

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin canum şimdiden eli5 biçimde anlatayım karışıklıklar olmasın :(

Adım yoktur tanıdıklarım naynay tanımadıklarım kurwa diye çağırır :(
Anti anime, gay, furry ve yifferım :(
Bazı istisnalar hariç homofobikleri ve anti furryleri en ufak sözünü dinlemeden engellerim hiç uğraşmam :(
Hardcore, speedcore, breakcore, extratone, terrorcore, polcore, samplecore, deathstep, mashcore vb tür şarkılar dinlerim :(
Dünyada görebileceğin en kötü fps, tps ve strateji oyuncusuyumdur acil durum planlarım hariç hiçbir konuda vasfım yoktur :(
Cpp(c++) altında; std libin yarısından çoğunu, boost::threads, WinAPI ve SOCKS liblerini biliyorum :(
Genelllikle ortama ayak uydurmam onlar benim tarzıma ayak uydurmuyorlarsa çıkarım o ortamdan :(
Biriyle tanışmadan önce herşeyi anlatırım sonradan peydahlanan gerçekleri hiç sevmem :(
Ve memnun oldum tanıştığıma :(

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Bazı istisnalar hariç homofobikleri ve anti furryleri en ufak sözünü dinlemeden engellerim hiç uğraşmam :(
Hardcore, speedcore, breakcore, extratone, terrorcore, polcore, samplecore, deathstep, mashcore vb tür şarkılar dinlerim :(
Dünyada görebileceğin en kötü fps, tps ve strateji oyuncusuyumdur acil durum planlarım hariç hiçbir konuda vasfım yoktur :(
Cpp(c++) altında; std libin yarısından çoğunu, boost::threads, WinAPI ve SOCKS liblerini biliyorum :(
Genelllikle ortama ayak uydurmam onlar benim tarzıma ayak uydurmuyorlarsa çıkarım o ortamdan :(
Biriyle tanışmadan önce herşeyi anlatırım sonradan peydahlanan gerçekleri hiç sevmem :(

Vay anasını...

burnsben

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Hayattan bezmiş bir şekilde kendini çok güzel tanıttın tanıştığıma memnun oldum.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Hoşgeldin, ben Kerem ama bu ismimi kullanmazlar Iskefiyeli derler.
Sonradan karışmasın 15 yaşındayım Assassin's Creed serisini çok severim. Anime sevmem telefonlar ilgi alanımdır dizi takip etmem etsemwde müptelası olmam forumda aşırı aktifim muhtemelen diyaloğumuz olur seninle de.
Herkese söylediğim gibi forum kurallarını okumanı şiddetle tavsiye dderim çünkü şaşırılacak kurallar olabiliyor.
Bunlarla birlikte kalın yazmanı önermem açıkçası bana gereksiz ve itici geliyor.
Benden bu kadar tekrar hoşgeldin

burnsben

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hoşbulduk Kerem kardeş.Kalın yazmak banada itici geliyor ama göze daha hoş geliyor.