LupanSxyen
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar Phyton Dilinde Çalışmalar Programlar Yapıyorum Fakat Javaya Geçsem Dahami İyi Olur Merak Ediyorum Cevaplarsanız seviirim
Dedin ama :'(Az kalsın İngilizce diyordum.
C++=CppC++ is a best..
Nuynuy ozentisiyim kusura bakma . O c arti arti diye okunmuyor si plas plas diye okunuyor ama ja diyebilirsin ^^Cpp senin uydurduğun bir şey, anladım anlamını zaten amma ve lakin asıl adı C++'dır. Ben Java'ya Ja diyor muyum?
Android java ile yapilmiyor mu ? Yani sdk java icin degil mi ?Assembly'le başla.(Çaktırmayın programcı az olursa,piyasa daha pahalı olur)
İşin şakasını bırakalım herkes c++ diyor fakat ben yaptığım işten para kırıcam diyorsan Android ile uğraş bence.
Assembly kullanan dedeler var mı halaAssembly'le başla.(Çaktırmayın programcı az olursa,piyasa daha pahalı olur)
İşin şakasını bırakalım herkes c++ diyor fakat ben yaptığım işten para kırıcam diyorsan Android ile uğraş bence.
Lütfen yapmayın bunu zamanında ben araştırdım öyle ve gördüğüm yorumlar şuyduGoogle'da "hangi programlama dilini seçmeliyim" şeklinde bir arama yap. Girip yazılanları okuduğun her site sana buradaki yorumlardan daha faydalı olacaktır.
Senin bu yazdığın öneri ne kadar geçerliyse, internette yazılanlar da bir o kadar geçerlidir. Bunları kişi kendi akıl süzgecinden geçirip, hangisinin kendine uygun olduğunu kendi seçmelidir.Lütfen yapmayın bunu zamanında ben araştırdım öyle ve gördüğüm yorumlar şuydu
C++ öğrenirsen kendi işletim sistemini bile yaparsın rahat ol
Visual Basic öneririm
O yorumları yazanların geneli bilgisiz oluyor herhangi bir dilin std libini bile bilmiyorlar[DOUBLEPOST=1419348346,1419347824][/DOUBLEPOST]He ek olarak
İş fırsatı olarak csharp java en kolay iş bulunan dillerden, eğer cpp'a başlayacak olursan
Cpp'ın kendi libini, boost libini ve winapi libini bilmen gerekiyor
Ek olarak çok fetiş bir matematik zekan olmalı genel ilanlarda matematiksel zeka isteniyor
Ve ek olarak biraz stackoverflowdan baktığıma göre endüstri kontrol şeysileri bilimsel deneylerde filan kullanılıyır cpp