Hangi Dili Bilmem Daha İyi

LupanSxyen

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Phyton Dilinde Çalışmalar Programlar Yapıyorum Fakat Javaya Geçsem Dahami İyi Olur Merak Ediyorum Cevaplarsanız seviirim

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Tamamen yapacağın şeye bağlı
Oyun yada ona benzer ağır iş gerektiren şeylerde Cpp en iyisidir üstüne tanımam :(
Standart windows uygulamaları için csharp uygundur :(
Web vb işler için java en iyisidir :(
Pythonda full network için çalışır ama o genelde raw socket kullandığından windowsda kolay kolay kullanamazsın :(
Windowsda raw socket yok*
Sadece linuxta*

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
İngilizce daha avantajlı bence. İş bulmakta sıkıntı çekmezsin agagafsgsgfa
------------------------
Naynay açıklamış zaten. Ama bence Cpp ile önün daha açık.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Google'da "hangi programlama dilini seçmeliyim" şeklinde bir arama yap. Girip yazılanları okuduğun her site sana buradaki yorumlardan daha faydalı olacaktır.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Google'da "hangi programlama dilini seçmeliyim" şeklinde bir arama yap. Girip yazılanları okuduğun her site sana buradaki yorumlardan daha faydalı olacaktır.
Lütfen yapmayın bunu zamanında ben araştırdım öyle ve gördüğüm yorumlar şuydu :(
C++ öğrenirsen kendi işletim sistemini bile yaparsın rahat ol :)
Visual Basic öneririm :)
O yorumları yazanların geneli bilgisiz oluyor herhangi bir dilin std libini bile bilmiyorlar :([DOUBLEPOST=1419348346,1419347824][/DOUBLEPOST]He ek olarak
İş fırsatı olarak csharp java en kolay iş bulunan dillerden, eğer cpp'a başlayacak olursan
Cpp'ın kendi libini, boost libini ve winapi libini bilmen gerekiyor :(
Ek olarak çok fetiş bir
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
zekan olmalı genel ilanlarda
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
sel zeka isteniyor :(
Ve ek olarak biraz stackoverflowdan baktığıma göre endüstri kontrol şeysileri bilimsel deneylerde filan kullanılıyır cpp

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Lütfen yapmayın bunu zamanında ben araştırdım öyle ve gördüğüm yorumlar şuydu :(
C++ öğrenirsen kendi işletim sistemini bile yaparsın rahat ol :)
Visual Basic öneririm :)
O yorumları yazanların geneli bilgisiz oluyor herhangi bir dilin std libini bile bilmiyorlar :([DOUBLEPOST=1419348346,1419347824][/DOUBLEPOST]He ek olarak
İş fırsatı olarak csharp java en kolay iş bulunan dillerden, eğer cpp'a başlayacak olursan
Cpp'ın kendi libini, boost libini ve winapi libini bilmen gerekiyor :(
Ek olarak çok fetiş bir matematik zekan olmalı genel ilanlarda matematiksel zeka isteniyor :(
Ve ek olarak biraz stackoverflowdan baktığıma göre endüstri kontrol şeysileri bilimsel deneylerde filan kullanılıyır cpp
Senin bu yazdığın öneri ne kadar geçerliyse, internette yazılanlar da bir o kadar geçerlidir. Bunları kişi kendi akıl süzgecinden geçirip, hangisinin kendine uygun olduğunu kendi seçmelidir.