FallBrook
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Yorumumu yanlış anladığınızı düşünüyorum. Ben sizi ne rencide etmek istedim ne sizin kalbinizi kırmak istedim. Cidden üzgünüm, yanlış anlaşılmalara yer verecek bir yorum attım galiba. Demek istediğim benim modern ev anlayışım daha donuk renkler ve sadelikle oluşan bir mimari ancak gördüğüm kadarı ile çatıda birkaç kubbemsi yapı, çimler ve pancarlar var. Bunlar biraz modernlikten uzaklaştırmış diye düşündüm. Bina modern mimariye yer vermiş fakat bazı unsurlar onu biraz uzaklaştırmış demek istediğim. Sizi yahut mimarinizi kötü bulmadım. Ben de sizin de düşündüğünüz gibi iyi bir builder değilim. Yalnızca düşüncelerimi aktardım. Yanlış bir şey söylediysem affola. Tekrar kusura bakmayınız.Hep kutu kutu nereye kadar biraz da yeşillik olsun diye şeker pancarı koydum. Farklılık yapmak iyidir ama risklidir. Tam bir modern ev değil demişsiniz o zaman sizden ricam bana modern evi gösterin ki bir sonraki evimi ona göre yapayım. Çok karmaşık durma konusunda ise bu göreceli bir kavramdır. Size göre öyledir bana göre değildir. Ama sizin yerinizde olsam böylesine bir yorum yapacak olsam kendi yaptığım evin resimlerini yoruma atardım. Çünkü Türkiye'de sayılır minecraft mimarları bile böylesine rencide edici yorum yapmamışken sizin yapmanız canımı acıttı.
Saygı unsurları çerçevesinde yine de teşekkür ederim size. Çok abarttıysam kusuruma da bakmayın ama ortada olan bir emeğe saygı göstermediğinizi düşünüyorum.