sistemim sizce minecraft kasarmi

azizking

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar
Benm laptopm var
i3 2.40ghz
Ram 4gb
Ekran Kartı intel hd graphics
Javayida sık sık guncelliyorum
Ama fps 30dan ykari çıkmıyor.
Optifinede var sizce nasıl duzeltirm

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Çok Fazla Tatmin Olmuyorsan Ayarları Düşür Biraz Çözünürlüğü Düşür Azda Olsa Değişir Ama O Pc De Çok Performans Beklememen Lazım

kejdurapa_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sistem idare eder fakat ekran kartına ihtiyacın var intel ve grafik ölümcül kombo ama ölen intel oluyor :D
ve ufak bir tavsiyem var kasanı güzelce temizle ve oyuna bakalım nasıl çalışacak ona göre tedbir alırsın
* kasa içerisindeki tozlar fazla ısınmaya ve veri alış verişini yavaşlamasına neden olur bilgin olsun ortalama 2 haftada bir temizlenmesi gerekir
tabi ben 6 7 aydır temizlemiyorum buda benim mallığım tabi :D

-Edit
ve ayarları değiştirmeyi dene
max framerate sınırsız yap
render distance sana uygun olan görüş açısını seç ne kadar aç o kadar fazla FPS
smooth lightin bunu da elden geçir minimuma al
clouds pek fark yapar mı bilmem bulutları kapatabilirsin görmekten hoşlanıyorsan sen bilirsin
particles off gibi bir şey yoktu sanırsam onu minimal yap
use VSnyc bu ayarı hiçbir oyunda açmamalısın tabi ekran kartın iyi ise açarsın * ne işe yarar dersen şöyle diyeyim blok çevresini yumuşatır ve keskin hatlar daha az belirginleşir ve daha hoş bir görüntü olur ama FPS düşmanı desek yeridir :D

* ha birde graphics bunuda düşüre bilirsin ama düşük olursa yaprakların arkası gözükmez bilgin olsun

Son düzenleme:

azizking

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Elimde olsa ekran kartı takcam ama laptop kullanıyorum ekran kartı takılırmı

Çok Fazla Tatmin Olmuyorsan Ayarları Düşür Biraz Çözünürlüğü Düşür Azda Olsa Değişir Ama O Pc De Çok Performans Beklememen Lazım

umut pcdeki performans iyi degilmi yani ben bu pcde wolfteam oynuom 0 kasma

Ek olarak;masaüstü var onun ekran kartı nvidia gt630 ram 1 gb işlemci pentium II olması lazm Masaüstünde açarmı

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elimde olsa ekran kartı takcam ama laptop kullanıyorum ekran kartı takılırmı

umut pcdeki performans iyi degilmi yani ben bu pcde wolfteam oynuom 0 kasma

Ek olarak;masaüstü var onun ekran kartı nvidia gt630 ram 1 gb işlemci pentium II olması lazm Masaüstünde açarmı
Vulftim de adin ne kanki :(

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Pc donup kaliyodu surekli ekran kartinin isindigindan suphelendim (epeydir temizlemiyorum tozlu) sonra 2 res atarak (dondugu için ) program yukledim sicakliklarini gosteren. Islemci 40 45 arasi ekran karti 70 80 arasi cikti. Ordan fanin hizini biraz artirdim isinma yavasladi ama mc acinca 88 i buldu sicakligi. Pc mi eskiyo yoksa temizliyim mi? Gecen hafta donma yoktu mc 120 fps falan aciyodu bide kasayi acik yere koyup kapagini actim cabuk soguyabilmesi icin.
Pers. Okul tatil bi temizlemryi dusunuyom. Baska napiyim yeterli mi

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi