Yaratıcılıktan ve blokları düzgün kullanmaktan kazandın yani cam yerine buz koymak,evi simetri yerine farklı yapmak,ışık taş larını saklamak,yatak odasının yanında havuz bulundurmak böyle yaratıcı şeyler evi daha güzel yapıyor bravo sadece tek eksi tarafı ev küçük başka sıkıntı yok
Yaratıcılık mı TemellermiYaratıcılıktan ve blokları düzgün kullanmaktan kazandın yani cam yerine buz koymak,evi simetri yerine farklı yapmak,ışık taş larını saklamak,yatak odasının yanında havuz bulundurmak böyle yaratıcı şeyler evi daha güzel yapıyor bravo sadece tek eksi tarafı ev küçük başka sıkıntı yok
Şöyle bir cevap vermem sanırım sizin için daha doğru olacaktır. Modern ev tamamen bir hayal ürünü olduğu için görünüş olarak kişiden kişiye göre değişebilir. Ben dizaynını bu şekilde yaptım fakat önerinizi bir sonraki evimde düzeltmeye çalışıcağım. Teşekkür ederim.çok fazla kolon kullanmışsın karışık kablo gibi durmuşlar kullanmış olmak için kullanmışsın sanki o kolonları onun dışında eline sağlık
Çok güzel olmuş.Devam![]()
ben burda izleyici olarak eleştirdim zatenŞöyle bir cevap vermem sanırım sizin için daha doğru olacaktır. Modern ev tamamen bir hayal ürünü olduğu için görünüş olarak kişiden kişiye göre değişebilir. Ben dizaynını bu şekilde yaptım fakat önerinizi bir sonraki evimde düzeltmeye çalışıcağım. Teşekkür ederim.
ben burda izleyici olarak eleştirdim zaten![]()
Harika olmus eline saglik
Texturepack adini verirmisin ?
GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Harika olmuş