Asus Zenfone 6 Nasıl?

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Gayet iyi bir tercih yapmışsın.

Kardeşim adamın aldığı telefon orta seviye..
Tamam da sorusu şu;
Oyunlarda kasma yaşatır mı?
Ben buna cevap veriyorum.
Ayrıca Asus Z6 ile LG3B arasında kaldım demiş LG3B pek de orta seviye bir telefon değil. Biraz daha üste kayıyor.
Arada kaç TL fark var kuzum bir bakar mısın?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

1000 TL
Asus Zenfone 6 799 TL.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1420220641,1420220606][/DOUBLEPOST]
Dediğim gibi, gayet memnunum. Fiyatı da uygun, f/p ürünü.
Anlamaman üzücü. Adam ikisi arasında kaldım demiş. Fiyatına göre yorum yapın dememiş.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Çipsetin de görevi boru değil ama işe yarıyor
2ghz çift çekirdeğin pek yeterli olacağını sanmam yani evet pek kötü olmayabilir ama LG3B'nin 1.2ghz 4 çekirdek Cortex A7 işlemcisinden daha iyi olabileceğini düşünmüyorum
Pls tuhaf tuhaf konuşmayın telefonun kartında herhangi bir güncelleme yapamayacağından chipset karta basılı işlemciye göre üretilir ki zaten hiçbir üretici chipset modelini filan vermez :(
İşlemci hızında biraz neslide önemli çekirdek sadece threadlerin eşit paylaşılmasını sağlıyor, aynı neslin 2 ile 4 çekirdekli işlemcileri arasında performans farkı hissedilecek düzeyde olacağını sanmıyorum :(
Tabi telefonlar hakkında bilgim yok ona göre konuşuyorum :(

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Tamam da sorusu şu;

Ben buna cevap veriyorum.
Ayrıca Asus Z6 ile LG3B arasında kaldım demiş LG3B pek de orta seviye bir telefon değil. Biraz daha üste kayıyor.

Anlamaman üzücü. Adam ikisi arasında kaldım demiş. Fiyatına göre yorum yapın dememiş.
LG G3 Beat alabiliyorsa alsın, ama f/p ürünü olarak Asus Zenfone 6.

fozbek

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zenfone 6 da iyi değil. 2 çekirdek seni fazla idare etmez. Cortex A7 var lg3b'de. Bu iyidir az yakar iyi performans verir. Snapdragon 801 çipseti de istemeyeceğin kadar performans verir.
İki çekirdek seni idare etmezden kastınız nedir ? Önemli olan çekirdek veya GHZ değerleri değildir. Altında yatan teknolojidir. Örnek vermek gerekirse AMD işlemclerin 8 çekirdek ile veremediği performansı intel işlemciler 4 çekirdekle rahat bir şekilde verebiliyor.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Pls tuhaf tuhaf konuşmayın telefonun kartında herhangi bir güncelleme yapamayacağından chipset karta basılı işlemciye göre üretilir ki zaten hiçbir üretici chipset modelini filan vermez :(
İşlemci hızında biraz neslide önemli çekirdek sadece threadlerin eşit paylaşılmasını sağlıyor, aynı neslin 2 ile 4 çekirdekli işlemcileri arasında performans farkı hissedilecek düzeyde olacağını sanmıyorum :(
Tabi telefonlar hakkında bilgim yok ona göre konuşuyorum :(
Aksine çekirdek sayısı aşırı derecede önemli mesela özdeş 1.2ghz 4 çekirdek işlemci 1.2 ghz 2 çekirdek işlemciyi yer.
İki çekirdek seni idare etmezden kastınız nedir ? Önemli olan çekirdek veya GHZ değerleri değildir. Altında yatan teknolojidir. Örnek vermek gerekirse AMD işlemclerin 8 çekirdek ile veremediği performansı intel işlemciler 4 çekirdekle rahat bir şekilde verebiliyor.
Başka yerlere çekmeyin lütfen. Ben burada işlemciyi de göz önünde bulundurarak yorum yapıyorum.

fozbek

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aksine çekirdek sayısı aşırı derecede önemli mesela özdeş 1.2ghz 4 çekirdek işlemci 1.2 ghz 2 çekirdek işlemciyi yer.

Başka yerlere çekmeyin lütfen. Ben burada işlemciyi de göz önünde bulundurarak yorum yapıyorum.
Lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım. Bilginiz varsada karşı tarafa düzgün bir şekilde aktarın.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0

Hayır alakası yok işlemci nesili veya kullandığı altyapı yada her ne deniyorsa bütün herşeyi ona bağlı fozbek örnek vermiş ama yinede intel atom 1.6ghz tek core işlemcinin pentium dual corelardan kat kat performans vermesini örnek gösterebilirim :(

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım. Bilginiz varsada karşı tarafa düzgün bir şekilde aktarın.
Ben kendi bilgilerime dayanarak burada yorum yapıyorum. Ben size burada "O 2ghz çift çekirdek 2+2=4ghz ama 1.2x4=4.8ghz daha güçlü" demedim ki. İşlemcileri vs. göz önünde bulundurarak yorum yaptım. Sizin verdiğiniz örnek biraz farklıya kaçıyor. Tamamen farklı bir şey orada hangi işlemcinin hangi performansı verdiği bilinmekte ve ona göre yorum yapıyorsunuz ben de telefonların işlemcilerini göz önünde bulundurarak yorum yapıyorum işlemci sayısını baz alarak değil. Bilgimin yanlış olduğunu düşünüyorsanız da burada gerinerek replik atacağınıza doğrusunu söyleyin de öğrenelim.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Ben kendi bilgilerime dayanarak burada yorum yapıyorum. Ben size burada "O 2ghz çift çekirdek 2+2=4ghz ama 1.2x4=4.8ghz daha güçlü" demedim ki. İşlemcileri vs. göz önünde bulundurarak yorum yaptım. Sizin verdiğiniz örnek biraz farklıya kaçıyor. Tamamen farklı bir şey orada hangi işlemcinin hangi performansı verdiği bilinmekte ve ona göre yorum yapıyorsunuz ben de telefonların işlemcilerini göz önünde bulundurarak yorum yapıyorum işlemci sayısını baz alarak değil. Bilgimin yanlış olduğunu düşünüyorsanız da burada gerinerek replik atacağınıza doğrusunu söyleyin de öğrenelim.
Yahu bana yetiyir pülüs telde Crysis 3 oynamiyrim[DOUBLEPOST=1420222175,1420222127][/DOUBLEPOST]
ev kuşumu oldun sen kuzum telefonu niye aldın ozaman 5mt yakınında pc var ve telefona bakıyorsun ayıp ettin pls birde senin int paketi alma işlerine ne oldu ?
Çiğnediğiniz kurallar:
Konuyu amacından saptırma

fozbek

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilginizi karşı tarafa düzgün şekilde aktarın. Öyle bir yazmışsınız ki çekirdek sayısı performansla tamamen doğru orantılıymış gibi anlaşılıyor. İki farklı marka işlemciyi karşılaştırırken çekirdek veya ghz ile karşılaştırmayın.